EOS Utility

EOS Utility gör det lätt att överföra bilder från EOS-kameran till datorn. Du har möjlighet att överföra alla bilder på en gång eller välja enskilda bilder att överföra. Programmet integreras dessutom enkelt med Digital Photo Professional och ImageBrowser EX.

Med EOS Utility kan du även fjärrstyra kameran från datorn med hjälp av en USB-kabel, via Wi-Fi om kameran har inbyggt stöd för det eller via en separat trådlös filsändare (exklusive EOS M).

EOS Utility ingår när du installerar EOS-kamerans programvara första gången.