Programvara

ZoomBrowser EX

Med programvaran ZoomBrowser EX kan du enkelt hantera och redigera dina bilder. Du kan bearbeta RAW-bilder, skapa panoramabilder och på distans ta bilder med kameran från datorn.

Alla funktioner i ZoomBrowser EX finns nu tillgängliga i ImageBrowser EX

Operativsystemet upptäcktes

Du kanske också behöver ...

  • Kontakta oss

    Kontakta oss om du behöver support via telefon eller e-post

  • Reparera

    Hitta ett reparatiosnscenter och annan användbar information om vår reparationsprocess

  • Återvinning

    Få mer information om Canons återvinningsprogram för kassetter

  • Canon-konto

    Registrera din produkt och hantera ditt Canon-konto