legria family video cameras

Kompakta familjevideokameror i LEGRIA-serien

Spela in och snygga och stadiga filmer i full HD med överlägsen kvalitet och dela dem med LEGRIA HF R-serien av kompakta videokameror.

Intelligent optisk bildstabilisator

Den intelligenta bildstabilisatorn bidrar till att garantera skarpa och detaljerade videor – så att du kan koncentrera dig på att filma. Den identifierar motivet automatiskt och väljer exakt rätt inställning för bildstabilisatorn från fyra olika lägen för att motverka rörelser och förhindra oskärpa.

Överlägsen inspelningskvalitet

Ta del av det bästa som full HD kan erbjuda med inspelning i 50 bilder per sekund vilket säkerställer att även snabbrörliga motiv blir klara och tydliga.

highest quality recording
baby mode video cameras

Magiska ögonblick

Föreviga barnets första steg, första ord och en rad andra viktiga ögonblick med det avancerade Bebisläget. Du kan skapa roliga album för upp till tre barn och filmerna sparas automatiskt i ditt valda album.

Titta på en video

Zoom Framing Assist

Med en hög zoomfaktor kan du lätt förlora motivet ur sikte. Med funktionen för tillfällig utzoomning får du hjälp att hålla kvar det i sökaren och det blir enklare att följa vad som händer. Hitta borttappade motiv igen med en tryckning på en knapp, så återställs det ursprungliga zoomläget.

zoom framing assist

Spela in ljud av enastående kvalitet

Det är enkelt att få ljudet lika bra som filmen med Motivstyrt ljudval och en inbyggd zoommikrofon med hög känslighet. Du bara väljer mellan fem motivprogram, exempelvis musik eller tal, så optimeras ljudinställningarna automatiskt.

audio scene select