hero
alt text goes here

FLERA ÄNDAMÅL
VIDEOKAMEROR

Kompakta, lätta och mångsidiga videokameror som passar till en mängd specialiserade tillämpningar.

Mycket anpassningsbar med flera gränssnitt

Multifunktionskamerorna är otroligt mångsidiga och är av hög kvalitet. Du har stor kontroll över installation och styrning och kan använda videokameran till t.ex. naturdokumentärer, teater, studio- och fjärrinspelning samt övervakning.

feature

ME20F-SHN

Den här professionella nätverkskameran har full HD-kvalitet i nästan totalt mörker med en högsta ISO på över 4 miljoner från en 2,26 MP fullformats CMOS-sensor.

feature

Komplett sortiment

Kreativa konfigurationer

Utforska din kreativa ådra med en EF-fattning med Cinema Lock, som kan användas med ett flertal kompatibla Canon EF- eller EF-S-objektiv. Integrera enkelt med olika arbetsflöden med flera anslutningar*, t.ex. HDMI-utgång, Genlock och 3G-/HD-SDI-utgångar.
*Beroende på modell

Creative configurations

Multifunktionsgränssnitt

Konfigurera och använd kameran som du vill med flera gränssnitt för fjärrkontroll*, bl.a. 2,5 mm uttag, RS422-uttag och Ethernet-uttag.
*Beroende på modell

Multi control interface

Liten och flexibel

De här små och lätta kamerorna har övre och nedre fästen och är enkla att installera i svåråtkomliga ställen. De passar perfekt för specialiserade tillämpningar tack vare unika funktioner* som extremt höga ISO-tal, infrarött läge, Ethernet och avancerad autofokus.
*Beroende på modell

Small and flexible

Relaterade produkter

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Upptäck Canon Pro Video och tänk i nya banor för vad du kan göra med video

Oavsett om du filmar kraftfulla indiedokumentärer, beroendeframkallande drama eller prisbelönta filmer finns det en Canon Pro Video-produkt som kan ta din kreativitet till nya höjder.

Kontakta Canon