legria wifi video cameras

LEGREI Wi-Fi-videokameror

Koppla upp dig med trådlösa Canon LEGRIA-videokameror. Dela i farten, livestreaming och fjärrkontroll.

wireless hd video cameras

Trådlösa HD-videokameror i aktion

Titta på en film

Strömma video direkt

Fjärrövervaka rummen i ditt hem med liveströmning av videor till Android¹- och iOS-enheter¹. Arkivera inspelningen och justera zoomen även när du inte är hemma². Hämta bara den kostnadsfria appen CameraAccess Plus och sätt gång direkt!

Hämta CameraAccess Plus-appen (Android)

Hämta CameraAccess Plus-appen (iTunes)

live video streaming

Wi-Fi-fjärrkontroll

Få Live View-fjärrkontroll av inställningarna till LEGRIA-videokameran med Wi-Fi via en smartphone eller surfplatta. Perfekt för fotografering under förhållanden när det är svårt att komma åt kameran.

legria wifi remote

Fjärrvisning

Använd Canon Camera Connect-appen2 via din smartphone eller surfplatta för att titta på videoklipp på din videokamera trådlöst. Spara dina favoritklipp direkt till enheten2 för enkel delning online.

Hämta Canon Camera Connect-appen

camera connect app

Anslut till omvärlden

Överför din senaste video trådlöst till Connect Station CS100 från din Wi-Fi-videokamera², och titta sedan på den i full HD på din TV och dela med familj och vänner online.

Läs mer om Canon Connect Station CS100

connect station cs100

Dela direkt via internet

Du kan överföra filmer direkt till internet – utan dator – när du har gått igenom några enkla konfigureringssteg. Anslut bara videokameran till det trådlösa hemnätverket* och börja dela filmerna på YouTube, Facebook och Twitter eller via e-post.

* Funktionerna för direkt internetdelning och skicka via server kräver ett image.canon-konto.image.canon fungerar eventuellt inte i vissa länder eller regioner. Mer information finns på www.canon-europe.com/cig

1 Operativsystem som stöds: Android 2.3 till 4.4, iOS5, iOS6, iOS7. Funktionalitet garanteras inte på alla enheter.
2 Ej LEGRIA GX10, LEGRIA HF G40, LEGRIA mini eller LEGRIA mini X. Fjärrövervakning av hemmet kräver även en internetanslutning till en UPnP-kompatibel router och stöd för att registrera en global IP-adress.

iPad, iPhone, iPod och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och i andra länder.

Android™ är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc.