iaaf world half marathon championship

2016-03-08T00:30:55.000Z

IAAF World Half Marathon Championship

Canon är stolt över att kunna stödja IAAF World Half Marathon Championship

Som en del av vår sponsring av IAAF World Athletics Series är vi stolta över att kunna bekräfta att vi stöder IAAF World Half Marathon Championship. Världens bästa löpare kommer att bege sig ut på Cardiffs gator i vad som kommer att bli ett välbefolkat elitlopp med massor av spännande underhållning för både åskådare och löpare.

Evenemanget är ett perfekt tillfälle för löpare i alla åldrar och förmågor, att springa i mästarnas fotspår och bli en del av en av de mest prestigefyllda globala loppen under 2016.

Som officiell IAAF-partner kommer några av Canons produkter att utses som officiella IAAF World Championships-produkter, däribland kameror, objektiv, videokameror, kopiatorer, multifunktionsenheter, skrivare, scannrar och projektorer.

Håll dig informerad

Nästa på tur: Se världen utan sökare.

Prenumerera på nyhetsbrevet