Stay connected

Behåll anslutningen

Smidig
integrering

Använd EOS 5D Mark IV:s inbyggda Wi-Fi och NFC för att ansluta till din smartphone, surfplatta eller bärbara dator, eller direkt till vissa bilddelningstjänster. Perfekt för att skicka bilder till kunder och lägga upp på sociala medieplattformar. FTP/FTPS-stöd är perfekt för fotografering i Wi-Fi-utrustade lokaler när det krävs ökad säkerhet.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Anslut och
fjärrfotografera

EOS 5D Mark IV kan styras trådlöst från en smartenhet som kör Canon Camera Connect-appen (iOS eller Android). Ta en ny vy från punkter som är svåra att nå och fjärrstyr funktioner som Touchfokus – bra för en kameraassistent i ett filmprojekt.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Beskär och ändra storlek

Beskärning och storleksändring vid uppspelning i EOS 5D Mark IV ger användaren möjlighet att omarbeta kompositionen efter fotograferingen genom att enkelt ändra storlek på bilder för omedelbar delning via inbyggd Wi-Fi. Precis som med EOS-1D X Mark II kan fotografer beskära bilder som de vill publicera och snabbt skicka dem till redaktörer och bildbyråer.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Förläng
Wi-Fi-avståndet

WFT-E7 utökar kamerans trådlösa flexibilitet genom att erbjuda fotografer möjlighet att trådlöst överföra bilder från kameran till en dator över ett större avstånd samt tillhandahålla förbättrad fjärrstyrd fotografering och medieserverfunktioner.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

Sammankopplad med världen

Inbyggd GPS som geotaggar alla bilder med din plats och ser till EOS 5D Mark IV:s interna klocka är korrekt. Den är också mer energieffektiv så att du kan fotografera längre. GPS-data hjälper till att katalogisera bilder så att du kan spåra dina steg för att hitta specifika fotoplatser igen.

Glöm aldrig data

Fotojournalister är beroende av att fånga varje detalj, vilket också omfattar viktig skriftlig information. Överför metadatamallar med personlig information och detaljer från en tagning till din EOS 5D Mark IV. Varje bild som tas har den här informationen inbäddad i sina IPTC-metadatafält.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Snabb och tillförlitlig
dataöverföring

USB 3.0-anslutning ger snabb filöverföring till PC- och Mac-datorer – perfekt för direktkopplad fotografering i studiomiljöer.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Flexibla
inspelningsalternativ

EOS 5D Mark IV har SD- och CF-kortplatser som accepterar snabba UDMA 7-kort med en skrivhastighet på upp till 167 MB per sekund.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Utforska andra fördelar