Hero 4k Lifestyle Music Promo

Byt upp dig till 4K i biokvalitet

Kristallklar skärpa

Spela in filmiska ögonblick med hjälp av EOS 5D Mark IV:s fantastiska sensor som kan lägga till detaljer och extra finess i varje scen. Med möjligheten att spela in i högupplöst 4K1 samt Full HD för olika bildhastighetsalternativ, inklusive 60p slow motion, har systemkamerafilmens värld just blivit ännu större.

Capture the moment

Fånga ögonblicket

Titta på en video

Ta den perfekta stillbilden
från vilken bildruta som helst

EOS 5D Mark IV-användare kan spela in 4K-filmer och spara vilken bildruta som helst som en vackert detaljerad 8,8-megapixelbild direkt på minneskortet som JPEG-fil (en funktion som överförts från EOS-1D X Mark II).

4K Screengrab Music Promo

Hög bildfrekvens

Snabbare bildhastigheter för med sig nya och spännande möjligheter att rikta betraktarens uppmärksamhet djupt in i bilden. En otrolig HD-videokapacitet på 120 b/s fångar även det snabbaste motivet med fantastisk detaljrikedom.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Film med hög bildfrekvens

Titta på en video

Fokusera som ett proffs

EOS 5D Mark IV har Dual Pixel CMOS AF, en av de viktigaste funktionsförbättringarna från EOS 5D Mark III. Smidiga och exakta dragfokusövergångar i valfri upplösning från 4K till Full HD. Tryck bara på de punkter på LCD:n du vill fokusera/avfokusera på och låt kameran sköta resten.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Lägg till Canon Log till EOS 5D Mark IV för brett dynamiskt omfång, generös exponeringsflexibilitet och stor frihet vid efterbehandlingen.

Läs mer

EOS 5D Mark IV

Behåll varje detalj med HDR-filmning

Genom att lagra både normal och under-exponerade  bilder, kan HDR filmläget  återge både de ljusaste delarna av en scen och samtidigt behålla detaljer i lågdagrar och därmed leverera filmer med ett stort dynamiskt omfång.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

HDR gör det möjligt

Titta på en video

Sakta ner tempot, filma något utöver det vanliga

Timer-inspelningsfunktionerna på EOS 5D Mark IV tillåter intervallbildtagning av händelser med otrolig skärpa. Fånga upp till 3600 stillbilder för Full HD-film med speltid på ca 2 min för en dynamisk film utöver det vanliga.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Film i intervallbildtagning

Titta på en video

Mikrofon
och hörlurar,
HDMI-utgång

Med uttag för mikrofon och hörlurar kan du spela in det perfekta soundtracket till dina filmer och kontrollera ljudet för den perfekta nivån. En HDMI-anslutning ger fullt ljud och okomprimerad Full HD-utgång till externa inspelningsapparater och videomonitorer.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Riktad stereomikrofon
DM-E1

Anslut den externa DM-E1-mikrofonen till EOS 5D Mark IV och spela det perfekta soundtracket till dina filmer medan du styr ljudet för perfekt volym. En HDMI-anslutning ger fullt ljud och okomprimerad Full HD-utgång till externa inspelningsapparater och videomonitorer.

Läs mer

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Fotnoter

Utforska andra fördelar