Tjänstmeddelande för image.canon

Mer information

Hämta drivrutiner, programvara och handböcker

För att komma åt ovanstående innehåll och även appar, programvara, vanliga frågor och felkoder, sök efter din produkt nedan eller välj bland våra populära produktgrupper.

När du är på din produktsida kan du använda flikarna till att navigera mellan innehållstyperna.

Du kan även besöka våra supportsidor för företag för att få hjälp.

Coronavirus

Under de extraordinära omständigheter som vi har omkring oss är vår högsta prioritet att säkerställa våra kunders och anställdas hälsa vilket innebär att vi delvis arbetar på ett annat sätt. Vi gör allt vi kan för att förutse, förbereda och minska eventuella avbrott i vår verksamhet.

Med hänsyn till situationen arbetar Canon Professional Service Centers med begränsad personalstyrka och några arbetar hemifrån för att minska risken för smittspridning. Vi föredrar att ta emot reparationer som levereras med fraktbolag, men för att möta våra kunders behov är kundmottagningen på Canon Professional Service Center öppen för personlig leverans (enligt lokala myndigheters riktlinjer för social distansering). Våra reparationstider kan bli något längre och vi vet inte ännu när vi kan återgå till vår normala servicenivå.

Våra Service Partners befinner sig i samma situation och därför kan det vara bra att kontakta verkstaden innan du skickar in en produkt för reparation.

Även fraktbolagen påverkas av läget och därför ber vi dig överväga om reparationen är brådskande. Vi beklagar de besvär detta innebär för dig och tackar för din förståelse och ditt stöd i vårt fortsatta arbete med att hålla verksamheten igång på bästa möjliga sätt. Om du behöver hjälp, når du oss på telefon & mail precis som vanligt så tveka inte att kontakta oss. Vi meddelar dig så snart vi har ny information. 

Välj din produkt

Nyligen vald

Populära ämnen

Programvaran Canon EOS Webcam Utility

Använd din Canon-kamera som en webbkamera av hög kvalitet genom att installera vår programvara EOS Webcam Utility.

Läs mer

Du kanske också behöver ...

Contact Us

Kontakta oss

Kontakta oss om du behöver support via telefon eller e-post

Register your product

Canon-ID

Registrera din produkt och hantera ditt Canon-ID-konto

Locate A Repair Centre

Reparera

Hitta ett reparatiosnscenter och annan användbar information om vår reparationsprocessÅterbetalning och kampanjer

Visa våra aktuella återbetalningskampanjer och erbjudanden

Återbetalning och kampanjer