Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Konstruerad för prestanda

En processor för
snabbare prestanda

Kärnan i EOS 5D Mark IV är en snabb DIGIC 6+-processor som styr alla aspekter av kamerans beteende, inklusive att omvandla sensordata till bildfiler av hög kvalitet som är detaljrika och har en låg brusnivå, med verklighetstrogna färger och hudtoner.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Fånga varje
ögonblick, bild
för bild

EOS 5D Mark IV är konstruerad från grunden för högsta prestanda och kan fotografera kontinuerligt med 7 b/s med AF och autoexponering, ta upp till 21 RAW-bilder eller obegränsat med JPEG-bilder i ett svep*. Du är alltid redo för nästa bild. I Live View-läge är kontinuerlig fotografering 4,3 b/s med AF-spårning möjlig. Du är alltid redo för nästa bild.

Skarp och exakt
LCD-pekskärm

En högupplöst 3,2-tums LCD-skärm med intuitiva pekskärmskontroller gör fotograferingen med EOS 5D Mark IV till ett rent nöje. Tryck för att välja menykommandon och svep fram och tillbaka när du granskar dina bilder. Fyra färgtonsalternativ hjälper dig att tydligt använda skärmen när som helst, dag som natt.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Fotografera tyst,
på diskret avstånd

Välj läge för tyst fotografering på EOS 5D Mark IV för att hålla avtryckarens ljudnivå till ett minimum. Speciell dämpning gör att kameran kan arbeta tyst även i de tystaste miljöer.

Kontrollsystem för spegelvibration

Kameraskakning eller spegelvibration kan orsaka suddiga bilder och därför har Canon utvecklat ett kontrollsystem för spegelvibration för att minimera sådan oskärpa och ge skarpa bilder med undertryckta bullernivåer, perfekt för diskret fotografering.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Kontrollsystem för spegelvibration

Titta på en video

Visa, komponera och
ta bilder i total klarhet

Intelligent Viewfinder II med fotograferingsinformation, t.ex. elektroniskt vattenpass med dubbel axel, ger en renare, klarare bild av motivet genom objektivet med nästan 100 procent. Med fotograferingsinformation omsorgsfullt placerad för att förenkla enkel och exakt komposition, kan displayen anpassas för att passa fotografens behov.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Anpassningsbar
snabbkontrollskärm

Alla fotografer är unika och arbetar på olika sätt. Därför har Canons tekniker gjort det möjligt att snabbt och enkelt ändra ikonernas typ, storlek och placering på kamerans fönster för snabbkontroll, så att favoritinställningarna kan nås utan krångel.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Hållbarhet och
tillförlitlighet

EOS 5D Mark IV har ett tåligt väderskydd3 och en robust magnesiumlegering, vilket ger dig tryggheten att fortsätta fotografera även när förhållandena försämras. EOS 5D Mark IV är lättare än EOS 5D Mark III och har utvecklats för ett tillförlitligt fotograferingsresultat och längre tid.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Förbättra din
fotograferingsskicklighet

Batterigrepp BG-E20 ger ytterligare hanteringsfördelar till EOS 5D Mark IV samt dubbelt så hög batterikapacitet, så att du kan förlänga fotograferingstiden och behålla kontrollen av ögonblicket tack vare vertikala kontroller för fokus och mätning.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Fotnoter

1. Med 1/500 sek. eller kortare slutartid, maximalt bländarvärde (beroende på objektiv), fulladdat batteri LP-E6N, vid 23 °C/73 °F. Hastigheten minskar med något av följande aktiverat: flimmerreducering, Dual Pixel RAW, Digital Lens Optimizer

2. 2EV-3 vid en central AF-punkt vid f/2.8, One-Shot AF, 23 °C, ISO 100

3. Batteriluckor, kontaktskydd och andra öppningsbara delar måste vara ordentligt stängda för att uppnå dammavvisande och droppsäkra prestanda. Dessa åtgärder kan dock inte helt förhindra att damm och vattendroppar kommer in i kameran.

Utforska andra fördelar