EOS 5D Mark IV

Det är detaljerna som gör skillnaden

Fånga detaljerna.
Fånga allt

En 30,4-megapixels CMOS-sensor ger bilder som är fulla av detaljer med låg brusnivå, både i de ljusaste delarna och i de mörkaste skuggorna. En finare upplösning innebär att ingenting går förlorat, vilket ger dig friheten att beskära bilder för en perfekt bild och behålla kvaliteten.

Gå tillbaka och förfina

Alla EOS 5D Mark IV:s 30-miljoner pixlar utgörs av två fotodioder, som kan användas tillsammans eller var för sig. Den här tekniken gör det möjligt att skapa Dual Pixel RAW-filer (DPRAW), som innehåller två bilder som tas från två mycket näraliggande vinklar. När bilderna bearbetas med programvaran Digital Photo Professional, ger DPRAW-filer fotograferna möjlighet att utföra bildjusteringar för att behålla skärpan på det avsedda området.

Läs mer

Exceptionell fotografering
i sämre ljusförhållanden

Prestanda vid sämre ljusförhållanden har förbättrats vid varje ISO-inställning, med reducerat digitalt brus och en maximal känslighet på ISO 32 000 (går att utöka till ISO 102 400). Du kan lita på att det blir suverän bildkvalitet även i sämre ljusförhållanden.

Bildbearbetning på
nästa nivå

Inbyggd objektivaberrationskorrigering förbättrar objektivets prestanda genom att kompensera för faktorer som diffraktion, distorsion och kromatisk aberration, vilket ger en bild som är synbart överlägsen.

Menu options for lens corrections on EOS 5D Mark IV

Optimering av digitalobjektiv

Digital Lens Optimizer lägger till ytterligare ett korrigeringslager och tar hand om ännu fler optiska fenomen, som effekten av kamerans optiska lågpassfilter. Resultatet: optimerade prestanda och otrolig bildkvalitet.

Skärpa, kontrast och färg

EOS 5D Mark IV inkluderar inställningsalternativ för Automatisk vitbalans (AWB) som behandlar artificiellt ljus på olika sätt. "Prioriterad stämning" syftar till att behålla en del av de varma färgtonerna från artificiella ljuskällor för att bevara en del av atmosfären i ett motiv, medan "Vitt prioriterat" eliminerar det mesta av värmen från glödlampsljus och försöker ge färgneutrala bilder där så är möjligt.

Varje detalj
fångas omsorgsfullt

Bildstilen ”Detaljrik” har inkluderats i EOS 5D Mark IV för att maximera mängden detaljer som fångas av kamerornas 30,4 megapixels sensor. Den här inställningen prioriterar gradering av toner och framhäver fina detaljer. 

Bildstilen Fina detaljer har tre justerbara skärpeparametrar, som liknar de som finns i filtret Oskarp mask i Adobe Photoshop och Canons DPP-programvara.

Fine Detail picture style with EOS 5D Mark IV

Utforska andra fördelar