EOS 5D Mark IV

I händerna på proffs

Ulla Lohmann tacklar Tasmanias tuffaste klättring

Under många år var Ulla besatt av att klättra uppför och fånga den legendariska klippan Totem Pole. Det här är vad som hände när hon försökte.

Se artikel

Ulla Lohmann tackles Tasmania’s toughest climb

Fergus Kennedy

”Vi ville göra en film som visar action-idrott genom att använda matchade klipp. Det innebar att vi behövde den bästa kvaliteten och graderingsflexibilitet vid efterbehandlingen. Med Canon Log kunde EOS 5D Mark IV leverera detta.”

Se artikel

Image of a drone making avideo

På jakt efter bilden med stort B

Följ en grupp världsberömda fotojournalister från Reuters som reser världen runt i jakt på inspirerande berättelser, utrustade med den nya EOS 5D Mark IV.

Läs mer

hannibal_Hanschke

Christian Anderl

”Den här kameran är allt jag behöver. Den har en perfekt blandning av teknik för dåliga ljusförhållanden och hanterar det jag gör perfekt.”

Se artikel

Ulla Lohmann

"När folk frågar mig varför man bör uppgradera är svaret enkelt: det här är en kamera som kommer att kunna ta stryk och ändå fortsätta fungera."

Se artikel

Vanuatu tribesman jumping caught with EOS 5D Mark IV
Tagen med EOS 5D Mark IV
  • f/10.0
  • 1/2500
  • 1000

Petri Mast vill berätta historien om brudparet

Den finska fotografen Petri Mast drivs av att skapa den perfekta bröllopsbilden som berättar historien om den mest betydelsefulla dagen i brudparets liv. En dag när det inte finns utrymme för misstag.