Folder Express 3011

Skapa snabbt och enkelt professionella, vikta ritningar med den här helt integrerade vikenheten.

Hämta datablad

Kontakta oss

Folder Express 3011

Professionellt vikta ritningar

Skapa snabbt och enkelt professionellt vikta ritningar med den helt integrerade och kompakta Folder Express 3011. Producera prydligt vikta, stora utskrifter i färg och svartvitt som är redo att användas.

Effektiv automation

Minska manuellt arbete med effektiv automation – du slipper samla, beskära och vika utskrifterna för hand. Helt integrerad med Canons storformatsskrivare och ClearConnect-programvara för arbetsflöde.

Kompakt och tyst

Minska lokalytan med den kompakta designen hos Folder Express 3011. Kombinerat med den låga ljudnivån är det den perfekta lösningen för kontorsmiljöer.

Efficient automation

Perfekt för CAD/GIS

Skapa buntar med vikta dokument av blandade storlekar i upp till A0-format. Skriv ut och vik dokument som är upp till 914 mm breda – perfekt för CAD- och GIS-produktion.

Produktiv

Maximera din produktivitet genom att stapla upp till 80 vikta dokument i A0-format på det automatiserade utmatningsbandet.

Passar in i ditt arbetsflöde

Standardisera ditt vikningsarbetsflöde med hjälp av 255 vikningsmallar för vikta förpackningar eller utveckla egna skräddarsydda vikningsprogram med WebTools Express.

Story_2

Optimerad för PlotWaves och ColorWaves

Vill du veta mer om Folder Express 3011?

PRATA MED VÅRT TEAM