Räknare

Vår serie av miniräknare, bordsräknare, räknare för kontorsutskrifter och funktionsräknare har en snygg design och klarar alla uppgifter. Vår miniräknardesign kombinerar enkelhet, elegans och funktionalitet. Över 55 % av räknarserien är delvis gjord av återvänt material från Canon-produkter. Det stödjer hållbarhetsidén och erbjuder en perfekt balans mellan maximal elegans och minimalt med avfall.

Essential calculators

Essential-serien

Essential-serien har inspirerats av traditionellt Canon-hantverk och kombinerar enkelhet, hållbarhet och användarvänlighet. Från bärbara räknare att ha i fickan till större modeller – dessa smarta, snygga och lätta räknare är enkla att läsa av och använda. Det perfekta komplementet i arbetslivet.

  Economical calculators

  Ekonomiserien

  En blygsam kollektion med en genomtänkt och hållbar design. Dessa modeller har skapats för vanliga hem och kontor. De väger lite och har en böjd bågdesign och vinklade LCD-skärmar så att siffrorna går lätt att se.

  Scientific calculators

  Funktionsserie

  Våra funktionsräknare är kompakta men samtidigt kraftfulla och kan utföra upp till 610 olika vetenskapliga och statistiska beräkningar. De är perfekta på jobbet, i skolan eller på universitetet och är med sin tunna och lätta design en enkel lösning på komplicerade problem.

   Printing calculators

   Utskriftsserien

   Dessa räknare är utrustade med en snabb och tålig utskriftsenhet som ger tydliga utskrifter i en eller två färger. De ergonomiska tangentborden och stora skärmarna gör dem bekväma att använda och perfekta för frekvent användning i stressiga kontorsmiljöer. Den snabba utskriftshastigheten ökar produktiviteten.

   K Series

   K Series

   K, som representerar Chroma, är Canons senaste serie med räknare som framhäver färg och livsstil. K Series räknare har inte bara grundläggande funktioner, de kan även utgöra ett snyggt inslag i hemmet eller på kontoret. Dessutom tillverkas de av återvunnet material från Canon-produkter.

   Letar efter äldre räknare

   Hitta specifikationer och information om kompatibla tillbehör för äldre räknarmodeller i produktarkivet.