Räknare

Essential calculators

Essential-serien

Essential-serien har inspirerats av traditionellt Canon-hantverk och kombinerar enkelhet, hållbarhet och användarvänlighet. Från bärbara räknare att ha i fickan till större modeller – dessa smarta, snygga och lätta räknare är enkla att läsa av och använda. Det perfekta komplementet i arbetslivet.

Economical calculators

Ekonomiserien

En blygsam kollektion med en genomtänkt och hållbar design. Dessa modeller har skapats för vanliga hem och kontor. De väger lite och har en böjd bågdesign och vinklade LCD-skärmar så att siffrorna går lätt att se.

Scientific calculators

Funktionsserie

Våra funktionsräknare är kompakta men samtidigt kraftfulla och kan utföra upp till 610 olika vetenskapliga och statistiska beräkningar. De är perfekta på jobbet, i skolan eller på universitetet och är med sin tunna och lätta design en enkel lösning på komplicerade problem.

Printing calculators

Utskriftsserien

Dessa räknare är utrustade med en snabb och tålig utskriftsenhet som ger tydliga utskrifter i en eller två färger. De ergonomiska tangentborden och stora skärmarna gör dem bekväma att använda och perfekta för frekvent användning i stressiga kontorsmiljöer. Den snabba utskriftshastigheten ökar produktiviteten.

K Series

K Series

K, som representerar Chroma, är Canons senaste serie med räknare som framhäver färg och livsstil. K Series räknare har inte bara grundläggande funktioner, de kan även utgöra ett snyggt inslag i hemmet eller på kontoret. Dessutom tillverkas de av återvunnet material från Canon-produkter.

Letar efter äldre räknare

Hitta specifikationer och information om kompatibla tillbehör för äldre räknarmodeller i produktarkivet.