BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

Kontroll och avkänning

Canons specialprogramvara och kameralösningar kan hjälpa dig att identifiera och registrera viktiga kontrolldata för ditt företag. Om du vill öka effektiviteten i ditt tillverkningsarbetsflöde börjar resan här.
Inspection Wind Turbines

Kontroll och avkänning

Så gynnar Canons lösningar kontrollprocessen

Ett tillförlitligt kontrollarbetsflöde kräver information av hög kvalitet, så att ingenjörer och tekniker kan fatta korrekta och välgrundade beslut. Alla delar av tillverkningsprocessen kräver konstanta kontroller, från prototyputveckling och kontroll av tillverkningens noggrannhet, till kontroll av slitage på utrustning och infrastrukturhantering. Canons utbud av kameror med hög upplösning, objektiv och bildhanteringsprogram erbjuder ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att leverera detaljerade data som du behöver, för att identifiera problem och effektivisera verksamheten.

 • FÖRDELAR

  Korrekthet

  Lagra bilder med exakta färger, skärpa och hög upplösning, och synkronisera noggrant med externa enheter.

 • FÖRDELAR

  Tillförlitlighet

  Konsekvent drift av hög kvalitet med exceptionella resultat som fjärrlevereras via USB.

 • FÖRDELAR

  Minskade driftstopp och kostnader

  Strömförsörj kameran via en nätadapter och använd den i många år tack vare Canons legendariska hållbarhet och tillförlitlighet.

 • FÖRDELAR

  Förbättrad effektivitet

  Få smidig kamerakontroll med konsekvent SDK med öppen källkod via USB med noggrann synkronisering.

PROCESSEN

En lösning för alla sektorer

Regelbunden kontroll hjälper dig att upptäcka fel och problem tidigt, vilket sparar tid och pengar för ditt företag. Canon inser detta och har utvecklat sin portfölj för att erbjuda en kostnadseffektiv bildhanteringslösning av hög kvalitet som passar in i ditt sätt att arbeta. Vi hjälper företag inom flera olika sektorer: från fordonsindustrin, där våra kameror används för att lokalisera belastningsskador och dolda defekter vid biltillverkning, till vindkraftverk där Canons högupplösta sensorer bidrar till att upptäcka skador på vingarna. Det finns ingen bransch där vi inte kan hjälpa till att öka din produktivitet och förbättra bästa praxis.

Canon-kameror och -objektiv

Canons prisbelönta sortiment av kameror och objektiv med hög upplösning ger mycket exakt färgåtergivning och skärpa som hjälper till att snabbt upptäcka fel


 • • Välj bland en mängd olika spegelreflexkameror och systemkameror
 • • Utmärkt urval av objektiv
 • • Beprövad tillförlitlighet i branschen

Programvara utformad för dig

Våra SDK och CCAPI (Software Developer Kits) hjälper dig att skapa en skräddarsydd lösning som alla i ditt företag kan använda och gör det dessutom möjligt att fjärrstyra kameran, vilket är mycket fördelaktigt i riskfyllda situationer.


 • • Samarbeta med utvecklare
 • • Skräddarsy programvaran efter dina behov
 • • Maximera arbetsflödet

Canon cameras and lenses

Redo att hjälpa ditt företag

Ta en titt på de många områden inom industri och handel där våra SDK-lösningar kan förbättra verksamheten.

 • Inspection Medical

  SEKTOR

  Flyg

  Canon-kameror med högupplösta sensorer och superskarpa objektiv ger tekniker de verktyg de behöver för att skydda passagerare och last i luften, från 3D-fotogrametri av flygplansvingar till tidiga tecken på metallslitage.

 • Inspection Medical

  SEKTOR

  Medicinsk

  Högupplösta bilder bidrar till att ställa korrekta diagnoser och gör det möjligt för läkare att tydligt zooma in på hudförändringar såsom födelsemärken och melanom. En Canon SDK integreras med de automatiserade bildtagningsprocesserna så att även personal utan utbildning kan använda den.

 • Inspection Automotive

  SEKTOR

  Fordon

  I slutet av en fordonsleasing är det viktigt att dokumentera alla skador på karossen eller registrera årligt slitage. Canon PowerShot-kameror är kompakta och enkla att använda för en snabb kontroll utan stativ.

 • Inspection Wind Turbines

  SEKTOR

  Energiinfrastruktur

  Canons spegelreflexkameror och superteleobjektiv används antingen utan stativ eller som en del av en programvara och SDK-lösning för att ge mycket detaljerade bilder av fel, från vindkraftverk till kraftledningar.

Varför Canon?

Canon är ett ledande namn inom bildhantering, och har så varit under mer än 80 år. Vi är den främsta leverantören av digitala bildhanteringslösningar för konsumenter, företag och industrier, med allt från SDK-program för kommersiellt, statligt och medicinskt bruk till professionella kameror och objektiv. Bildhantering är kärnan i vår verksamhet och vi strävar efter att hjälpa människor att tänka över vad som är möjligt genom bilder och filmer av hög kvalitet.

Liknande lösningar

Canon har en omfattande erfarenhet av alla aspekter av industriell och kommersiell fotografering, från helt automatiserade allt-i-ett-arbetsflöden till medicinsk bildhantering och scanning.

 • Inspection SDK Canon Developer programme

  BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Canon Developer Programme

  Canons senaste webbplats för utvecklarsupport är fullpackad med användbara resurser för programutvecklare, oavsett om det gäller affärslösningar eller digital bildhantering.

 • Inspection SDK Fashion

  BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Fotografering och filmning för kommersiellt bruk

  Upptäck hur modebranschen genererar tusentals övertygande produktbilder varje dag.

 • Inspection SDK Medical

  BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Canon Medical

  Canon Medical Europe erbjuder ett komplett sortiment av diagnostiska medicinska bildåtergivningslösningar, t.ex. CT, MR, röntgen, ultraljud och Healthcare Informatics.

Relaterade produkter

 • Inspection EOS R5

  BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Canon EOS R-serien

  Canons utbud av systemkameror i fullformat erbjuder ett modernt sätt att uppnå högupplösta bilder med full skärpa och färg.

 • EOS R System

  BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Canon-objektiv

  Canon-objektiv är världsberömda för sin skärpa, hållbarhet och mångsidighet, och fungerar smidigt med din Canon-kamera.

 • Inspection Speedlite EL-1

  BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Canon-tillbehör

  Canon har rätt tillbehör för dig, från nätadaptrar och blixtsystem till specialfilter och till och med ett robothuvud till din kamera.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om Canons kontrollösning kan du följa länken för att kontakta Canon och fylla i informationen. Sedan blir du snart kontaktad av en medlem i vårt särskilda företag-till-företag-team för professionella bildhanteringsprodukter.