BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

Bildhanteringslösningar för stillbild och film

Ta en titt på de många områden inom industri och handel där våra bildhanteringslösningar för stillbild kan förbättra verksamheten.

Foto för handel

Upptäck hur du producerar kreativa bilder i stora volymer av varor för din webbplats eller dina kataloger genom att skapa kostnadseffektivt innehåll med hög kvalitet som ger liv åt din produkt och driver dina varumärken framåt.

alt text
alt text

3D-fotogrammetri

3D-fotogrammetri är processen att göra mätningar från fotografier. Utforska hur du snabbt och enkelt scannar, redigerar och återskapar fysiska objekt i en digital miljö.

SDK

Möjligheten att integrera kamerakontroll i affärsprogramvarans program innebär att styrningen av kameran och skrivaren kan hanteras automatiskt. Ta reda på hur den här effektiviseringen av de heltäckande processerna minskar kostnaderna och sparar tid.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Kontroll

Många organisationer förlitar sig mycket på utrustning från Canon för att identifiera och registrera en mängd olika viktiga kontrolldata. Upptäck hur Canons specialprogramvara och kameralösningar ökar effektiviteten i ditt tillverkningsarbetsflöde och många olika automatiserade system.

Fotografering och video för företag

Högkvalitativ fotografering och video för din organisation är viktiga kommunikationsverktyg som är avgörande för att öka varumärkesmedvetenheten och skicka rätt budskap till dina kunder. Ta reda på hur Canon erbjuder effektiva och kostnadseffektiva sätt att framföra ditt budskap.

Corporate photography and video
Canon Camera

Biometri

Säkerhetsbrickor, ID-dokument, passerkort till event och mycket mer – med bildhanteringslösningar från Canon kan du skydda din personal på ett bättre sätt.

Stöd till yrkesfotografer

Behöver du hjälp med att välja rätt utrustning eller vill du testa någon av våra produkter? Jag kan hjälpa till med att rekommendera lösningar som hjälper din verksamhet.

Henrik Svensson

Kontakta oss

Upptäck mer av vårt fullständiga sortiment av produkter och tjänster som passar dina affärsbehov