BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

Bildhanteringslösningar för stillbild och film

Ta en titt på de många områden inom industri och handel där våra bildhanteringslösningar för stillbild kan förbättra verksamheten.

Bildhanteringslösningar för stillbild och film

alt text

Foto för handel

Upptäck hur du producerar kreativa bilder i stora volymer av varor för din webbplats eller dina kataloger genom att skapa kostnadseffektivt innehåll med hög kvalitet som ger liv åt din produkt och driver dina varumärken framåt.

3D-fotogrammetri

3D-fotogrammetri är processen att göra mätningar från fotografier. Utforska hur du snabbt och enkelt scannar, redigerar och återskapar fysiska objekt i en digital miljö.

alt text
GettyImages-1187651037

Fotoautomat

En fotoautomat är en allt-i-ett-bildtagningsstation som erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att ta ett porträtt på en mängd olika event och tillställningar. Posera, tryck och hämta en utskrift på bara några sekunder. Tack vare Canon är den både kostnadseffektiv att driva och rolig att använda.

SDK

Möjligheten att integrera kamerakontroll i affärsprogramvarans program innebär att styrningen av kameran och skrivaren kan hanteras automatiskt. Ta reda på hur den här effektiviseringen av de heltäckande processerna minskar kostnaderna och sparar tid.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Kontroll

Många organisationer förlitar sig mycket på utrustning från Canon för att identifiera och registrera en mängd olika viktiga kontrolldata. Upptäck hur Canons specialprogramvara och kameralösningar ökar effektiviteten i ditt tillverkningsarbetsflöde och många olika automatiserade system.

Kontakta oss

Upptäck mer av vårt fullständiga sortiment av produkter och tjänster som passar dina affärsbehov