Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Senaste produkterna

Upptäck nya Canon-produkter – utformade för att hjälpa dig skapa minnesvärda berättelser

Tagen med Canon EOS R
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Direktfilmskameror

Fotografera, skriv ut och klistra upp bilder med en direktfilmskamera i fickformat var du än är. De här kameraskrivarna är perfekta för selfie-fantaster eftersom de har reflekterande speglar, så att du kan se hur du ser ut och enkelt skriva ut bilderna direkt.

Kompakta systemkameror

Berätta morgondagens berättelser idag med foton och filmer av superhög kvalitet. Våra nya kompakta systemkameror med utbytbara objektiv kombinerar det bästa hos Canons kompaktkameror och systemkameror.

Objektiv

Vi införlivar det bästa hantverket och toppmodern optisk teknik i våra nya objektiv för att säkerställa foton och filmer av superhög kvalitet. Vi lägger dessutom hela tiden till i vårt unika och omfattande sortiment – så att du kan hitta ett objektiv som passar perfekt för dig.

Kameror och blixtar

Våra nya kameror har utformats för att matcha din passion för fotografering. De har alla de senaste bildinnovationerna, tack vare våra pågående, branschledande investeringar inom FoU. Dessutom kan du se saker i ett annat ljus med våra senaste Speedlite-blixtar.

*250D (svart/silver) är världens lättaste spegelreflexkamera med APS-C-sensor och vinklingsbar LCD-skärm. Inklusive batteri och minneskort enligt CIPA:s riktlinjer. Från och med 9 april 2019 (undersökt av Canon).

Tillbehör

Cinema EOS-system

Professionella videokameror

Multifunktionskameror

PTZ-kameror

Videokameror för konsumenter

Skrivare

Våra utrymmesbesparande, nya skrivare och allt-i-ett-enheter är fullpackade med de mest aktuella funktionerna för suverän kvalitet och smarta anslutningsfunktioner, oavsett om du vill ha snygga färgfoton eller tillförlitlig, högkvalitativ utskrift och scanning hemma.

Kikare

De senaste tillskotten i Canons sortiment av bildstabiliserade kikare är byggda för en ultimat kikarupplevelse. De är superstadiga när du tittar på naturen eller vid en mängd olika åskådarsporter.

Professionella skärmar

Andra produkter

Tack vare våra ständiga satsningar på teknisk innovation kan nya Canon-produkter hela tiden läggas till i vår portfölj – från vår senaste bildstabiliserade kikare till våra fristående foto- och dokumentscannrar, laserpekare och räknare.