Canon-kameror

Upptäck Canons kamerasortiment och ta din kreativitet ett steg längre.
UPPTÄCK UTBUDET
Canon Camera

Canon-kameror

Hitta den bästa kameran för dig

Från eleganta och bärbara direktkameror och kompaktkameror med lätta, fasta objektiv till spegelreflexkameror och kompakta systemkameror med toppmoderna funktioner – Canons kameror ger alla en chans att utforska sin kreativitet.

Våra senaste produkter
 • Interchangeable Lens Cameras

  KREATIV FLEXIBILITET

  Kameror med utbytbart objektiv

  Kameror med utbytbara objektiv, som EOS-spegelreflexkameror och kompakta systemkameror, är kompatibla med en mängd olika objektiv – från snabba och starka ultrabreda objektiv fullproppade med detaljer, till långtgående teleobjektiv som för världen närmare – och erbjuder en större plattform för kreativitet.

 • PowerShot G5 X Mark II

  LÄTTA OCH BÄRBARA

  Kompaktkameror

  Perfekta för vardagen. Lätta och bärbara digitalkameror med fasta objektiv, vilket omfattar allt från enkla alternativ för att sikta och trycka av till kompaktkameror för kreativa experter. Perfekt för dem som vill ha en allt-i-ett-kamera som är redo att användas.

 • BÄRBARA SKRIVARE

  Direktfilmskameror och miniskrivare

  Välj mellan 2-i-1-modeller med kameror och praktiska selfie-speglar eller snygga, portabla skrivare med smarta anslutningar till din smarta enhet – alla ger dig möjlighet att skriva ut direkt i handen.

Nya produkter

Våra nya kameror har utformats för att matcha din passion för fotografering. De har alla de senaste bildinnovationerna, tack vare våra pågående, branschledande investeringar inom forskning och utveckling.

Behöver du hjälp med att hitta en kamera?

Använd vår kameraväljare och hitta den bästa kameran för dig.

Bli inspirerad

Bli inspirerad är din källa till användbara fotograferingstips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Utforska Canons storytelling resa

I över 80 år har vi på Canon hjälpt människor att berätta stories. Få människor har sett fler innovationer och förändringar än Mike Burnhill, vår produktspecialist med mer än 11 års erfarenhet. Vi träffade Mike för att diskutera Canons förflutna, nutid och framtid.

Canon Camera

Du kanske även är intresserad av ...

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Få alla de senaste nyheterna och produktinformationen.