Canon DSLR Cameras Hero

Kameror

Upptäck Canons kameror och ta din kreativitet ett steg längre

UPPTÄCK EOS R

Utmärkta resultat i alla situationer

Från lätta och flexibla kompaktkameror som får plats i fickan till spegelreflexkameror och kompakta systemkameror med avancerade funktioner och exceptionell mångsidighet erbjuder Canons kameror alla en väg mot kreativiteten.

Våra kameror

Välj din kamera från Canons sortiment nedan.

Utbytbara kontra fasta

Utbytbara

Kameror med utbytbart objektiv kan användas med olika objektiv och erbjuder entusiaster som vill ha mer flexibilitet en större plattform för kreativitet, tack vare en mängd olika objektiv. Från ljusstarka och ultravida objektiv med stor detaljrikedom till teleobjektiv med lång räckvidd som för dig närmare motivet. Det är viktigt att kunna använda olika objektiv för att förverkliga din perfekta vision.

Visa alla

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R
Tagen med EOS R
  • f/10.0
  • 1/1000
  • 640

Fast

En kamera med fast objektiv beskrivs ofta som en kompakt- eller bridgekamera. Det går inte att byta objektiv på de här kamerorna, men de har ett bredare urval av brännvidder i ett inbyggt zoomobjektiv. Kameror med fast objektiv är lätta och enkla att bära, vilket gör att de passar perfekt för vardagsanvändning och för de som vill ha en allt-i-ett-kamera som kan användas på ett ögonblick.

Visa alla

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Letar du fortfarande? Prova våra produktsökare nedan