Om oss

Vi har ett oöverträffat arv och expertis som levererar bildinnovation inom alla områden i våra liv och förändrar hur vi arbetar, lär oss och agerar i en uppkopplad värld.
About us

Vår historia och grund

Vi är ett ledande teknikföretag som grundades i Japan 1937 och vi strävar efter att hjälpa människor att ompröva och tänja gränserna för vad som är möjligt genom bildhantering.

Vi har fler än 182 000 anställda på marknadsförings- och produktionsanläggningar över hela Japan, Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Oceanien. Kyosei är vår företagsfilosofi och kärnan i vår varumärkes-, företags- och sponsringsverksamhet. Kyosei är ett japanskt ord som betyder ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”, vilket är en princip som alla Canons medarbetare har tagit till sig. Begreppet symboliserar vår vision, våra värden och sättet på vilket vi behandlar personalen och bedriver verksamheten.

Om Canon

Läs mer om Canon som globalt företag, om Canon i Europa och om företag i Canon-koncernen.

about canon
Sustainability

Hållbarhet

Hållbarhet är nyckeln till vårt uppdrag att använda bildhantering för att förändra världen. Läs mer om hur vi gör det genom våra sociala initiativ och miljöinitiativ.

Mångfald, rättvisa och inkludering

Läs om hur vi arbetar för att skapa en inkluderande arbetsplats och utveckla ett samhälle präglat av mångfald i en mer rättvis värld.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Pressrum

Här hittar du de senaste nyheterna och insikterna från Canon, till exempel vår blogg och VIEW-plattformen.

Sponsring

Läs mer om våra sponsorskap för en mängd sociala, kulturella och idrottsliga aktiviteter.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Inspiring a World of Change

Vi är redo för allt från jordbrukare till stadsgator, från hav till mikrosatelliter – oavsett vad som sker imorgon. Upptäck hur Canon inspirerar till en värld av förändring.

Du kanske även är intresserad av:

Kontakta oss

Ta reda på hur du kontaktar oss.