Om oss

Vi har ett oöverträffat arv och expertis som levererar bildinnovation inom alla områden i våra liv och förändrar hur vi arbetar, lär oss och agerar i en uppkopplad värld.
About us

Om oss

Vår historia och grund

Vi är ett ledande teknikföretag som grundades i Japan 1937 och vi strävar efter att hjälpa människor att ompröva och tänja gränserna för vad som är möjligt genom bildhantering.

Vi har fler än 182 000 anställda på marknadsförings- och produktionsanläggningar över hela Japan, Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Oceanien. Kyosei är vår företagsfilosofi och kärnan i vår varumärkes-, företags- och sponsringsverksamhet. Kyosei är ett japanskt ord som betyder ”leva och arbeta tillsammans för allas bästa”, vilket är en princip som alla Canons medarbetare har tagit till sig. Begreppet symboliserar vår vision, våra värden och sättet på vilket vi behandlar personalen och bedriver verksamheten.
Lär dig mer om Canon och vår historia.

Om Canon

Läs mer om Canon som globalt företag, om Canon i Europa och om företag i Canon-koncernen.

about canon
Sustainability

Hållbarhet

Hållbarhet är nyckeln till vårt uppdrag att använda bildhantering för att förändra världen. Läs mer om hur vi gör det genom våra sociala initiativ och miljöinitiativ.

Pressrum

Här hittar du de senaste nyheterna och insikterna från Canon, till exempel vår blogg och VIEW-plattformen.

Canon Camera
Canon Camera

Sponsring

Läs mer om våra sponsorskap för en mängd sociala, kulturella och idrottsliga aktiviteter.

Inspirerar en värld i förändring

Upptäck hur Canon inspirerar en värld i förändring...

INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Du kanske även är intresserad av:

Kontakta oss

Ta reda på hur du kontaktar oss.