För företag

Programvara för tryckerihantering

Programvara för tryckeri- och reproenheter med stora produktionsvolymer. Med den här programvaran optimeras digitaltryck i storformat. Arbetet kan övervakas medan beställningar skrivs ut, till och med på flera olika skrivare.

Nästa steg

Océ Repro Desk Professional

Océ Repro Desk Professional

Med programmet för volymutskrift Océ Repro Desk Professional har tryckeri- och reproenheter på arbetsplatser möjlighet att öka lönsamheten genom lägre driftkostnader. Med det här programmet för volymutskrifter går det att expediera beställningar av digitaltryck i storformat mer effektivt med de resurser du redan har för digitaltryck.

Océ Repro Desk Select

Océ Repro Desk Select

Programmet för volymutskrift Océ Repro Desk Select gör det lätt för tryckeri- och reproavdelningar på arbetsplatser att hantera flera olika typer av maskinvara som de redan har för volymutskrifter och få ut det mesta möjliga av sina resurser för digitaltryck. Med den här kompletta lösningen för digitaltryck går det att förbereda och skriva ut beställningar med bilder i både svartvitt och färg i både storformat och dokumentformat.

Relaterade produkter och tjänster

Relaterade produkter

Relaterade tjänster

  • Företagstjänster

    Vill du utöka din verksamhet, höja produktiviteten, minska dina utskriftskostnader eller anlita extern hjälp för dina utskrifts- och dokumentrelaterade tjänster? Hur utmaningen än ser ut kan Canons skräddarsydda tjänster hjälpa dig att nå dina mål.