För företag

Prepress


Océ PRISMAprepare

Océ PRISMAprepare

Med den kombinerade programvaran Océ PRISMAprepare kan det professionella tryckeriet skapa perfekta dokument på ett mer produktivt och lönsamt sätt.


Océ DocSetter

Océ DocSetter

Océ DocSetter används i kommersiella och interna skrivarmiljöer för att öka hastigheten på arbetsflödet för prepress för skanning, jobbsammanställning och datakonvertering. Den säkerställer hög kvalitet och utskriftshastighet samt arkivering. Dokumenthanteringsprogramvaran är mycket effektiv tack vare utmärkt gränssnitt, enorm flexibilitet och långt driven automatisering.


Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction

Océ PRISMAproduction Server är ett högpresterande arbetsflödes- och utskriftshanteringssystem för transaktions-, direktutskrifts- och grafikmiljöer. Den här servern skapar en enhetlig plattform för snabb utskrift av medelhöga till höga volymer på en mängd olika skrivare från Océ och andra leverantörer. Detta professionella mellanlagringssystem innehåller också en stor mängd arbetsflödesfunktioner för datakonvertering och prepress.


Océ TrueProof

Océ TrueProof

Océ TrueProof är ett ”What You See is What You Get”-system för förhandsgranskning på skärmen som fungerar som en virtuell skrivare, vilket förbättrar och förenklar förhandsgranskningen. Du kan förhandsgranska sidans bilder och kontrollera resultatet – på pixelnivå om så krävs – innan dina digitala utskriftsjobb går till produktion. Förutom hantering av maximerad färgmatchning, kan TrueProof utökas med tillvalsmoduler som möjliggör färgkorrektur digitalt eller på papper. Det ger kunden en komplett lösning för förhandsgranskning av digital produktion av fullfärgsutskrifter.

spacer
					image

Sortiment:

Océ PRISMAprepare 6.1
Océ DocSetter
Océ PRISMAproduction server
Océ TrueProof