Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

En snabb, kompakt färgnätverksscanner utformad för att öka produktiviteten och förenkla delningen av information. Den har en snygg, tålig design som gör den perfekt för hektiska kontor och för kundorienterade miljöer.

Fördelar

  • Kompakt, snygg design
  • Scanna och skicka dokument till flera mottagare
  • Användarvänlig med intuitiv färgpekskärm
  • Många avancerade säkerhetsfunktioner
  • Enkel fjärrhantering och nätverksintegrering

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

Design som sparar utrymme


ScanFront 300/300P är enkel att använda och hantera och har den mest kompakta enheten i sin klass, vilket gör att du kan placera dem var som helst på kontoret. Den har en snygg, tålig design som gör att de passar i miljöer med enkel inläsning, som kundtjänst.

Öka produktiviteten


Med ScanFront 300/300P kan du effektivisera arbetsflöden och minska kostnader med scanningshastigheter på upp till 30 sidor per minut/60 bilder per minut. Kontorspersonal kan skicka dokument snabbt och säkert till olika destinationer i nätverket, bland annat skicka till flera destinationer samtidigt och därmed spara tid och pengar.

Användarvänlig


ScanFront 300/300P är enkel och praktisk. En stor HD-färgpekskärm gör att användarna kan navigera i menyer både snabbare och säkrare, samtidigt som anpassade jobbknappar ser till att fildistributionen går snabbt och blir korrekt.

Avancerad säkerhet


Avancerade säkerhetsfunktioner hjälper dig att hålla kontroll på känslig information. Säker användarverifiering och fingeravtrycksavkänning (endast ScanFront 300P) förhindrar obehörig åtkomst till företagsnätverket. Ytterligare skydd får du om du begränsar åtkomsten till vissa scannerfunktioner för enskilda användare.

Praktisk fjärrhantering


Nätverksscannrarna ScanFront 300/300P är enkla att driftsätta och hantera och hjälper dig att minska IT-kostnader. Det krävs ingen ytterligare maskin- eller programvara för att lägga till en scanner i nätverket. IT-personal kan uppdatera, säkerhetskopiera och återställa flera enheter via en enkel webbläsare, eller allt samtidigt med ScanFront Administration Tool.

Smidig integrering


Det är enkelt att integrera med olika dokumenthanteringssystem tack vare anpassad indexfil och namngivning av bilder, vilket förenklar klassificering och hämtning av filer.

Tillförlitlighet som du kan lita på


Med en rak pappersbana och tålig arkmatare scannar du pålitligt dokument med olika vikter och storlekar samtidigt. ScanFront 300P har en ultraljudssensor för avkänning av dubbelmatning som förhindrar överlappande dokument.

Miljöanpassad


ScanFront 300/300P, med en upp till 70 % lägre energiförbrukning jämfört med liknande produkter, hjälper dig att uppfylla ditt företags energiminskningsmål.

Unik och enkel anpassning


Ett SDK-paket (Software Development Kit) finns tillgängligt för integratörer så att de kan utveckla unika scanningslösningar med nätverksscannern ScanFront. Du kan få mer information via Canons Business Solutions Developer Programme (BSDP).

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P, dess funktioner och vad den kan göra.