Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

En kompakt och snygg fax som är enkel att använda och underhålla. Med pålitliga prestanda och en rad professionella faxfunktioner kan du säkerställa produktiviteten. Den är en perfekt lösning för små och medelstora företag.

Fördelar

  • Kompakt och snygg Super G3-fax
  • Faxminne på 512 sidor* för sändning och mottagning
  • 15 snabbval och 100 kortnummer
  • Automatisk dokumentmatare för 30 ark
  • Lättanvänd, intuitiv LCD-skärm
  • Allt-i-ett-kassett
  • Energieffektiv

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS FAX-L150

Snabb och kostnadseffektiv faxning


Skär ner dina kommunikationskostnader till ett minimum med den här Super G3-faxen. Den kan överföra dokument på mindre än 3 sekunder per sida*. Eftersom fax kan skickas och tas emot på kortast möjliga tid blockeras inte telefonledningen i onödan.

Högre effektivitet


Tack vare minnet på 512 sidor* kan du tryggt spara alla inkommande dokument så att du kan skriva ut fax senare om det är slut på papper eller toner. Dessutom kan långa dokument scannas till minnet för att skickas automatiskt, vilket minskar överföringstiden och faxkostnaderna.

Snabb, enkel användning


Det kan inte bli enklare att ringa, även för oerfarna användare. Du når alla dina regelbundna kontakter med hjälp av 15 snabbval och 100 kortnummer. En tydlig, intuitiv 5-raders LCD-skärm gör den här faxen ännu mer lättanvänd.

Produktivare arbete


Tack vare en automatisk dokumentmatare för 30 ark kan användaren smidigt faxa eller kopiera långa dokument i ett enda arbetsmoment, istället för att mata in en sida i taget. Ett pappersfack som rymmer 150 ark sparar också tid för att fylla på papper.

Snabb utskrift och kopiering


Använd faxen som en produktiv laserskrivare med en hastighet på 18 sidor per minut via USB-anslutningen. Tekniken för snabb första utskrift ger kort uppvärmningstid från viloläge. Du kan också kopiera dokument med en hastighet på 11,8 sidor per minut.

Enkelt underhåll


i-SENSYS FAX-L150 har en kostnadseffektiv allt-i-ett-kassett med toner, trumma och alla nödvändiga delar. Du byter enkelt kassetten på några sekunder – utan stök eller krångel. Använd en äkta kassett från Canon så är du säker på att få utskrifter av hög kvalitet utan avbrott.

Mycket effektiv energiförbrukning


Den här miljövänliga faxen har klassledande energieffektivitet och förbrukar bara 1,5 watt i viloläge.

* Baserat på ITU-T standarddiagramnr. 1

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS FAX-L150, dess funktioner och vad den kan göra.

Copy

Kopiera

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

Automatic Document Feeder

Automatisk dokumentmatare

Broschyr

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Därför ska du välja Canon-laserskrivarkassetter

Upptäck mer