Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Den här robusta och kompakta Super G3-laserfaxen med stor LCD-skärm, automatisk dokumentmatare för dubbelsidiga utskrifter och höga prestanda är det perfekta valet för den dagliga verksamheten vid alla typer av företag.

Fördelar

  • Tålig och kompakt Super G3-fax
  • Stort minne för 512 sidor*
  • Snabb faxning med 39 snabbval och 200 kortnummer
  • Automatisk dubbelsidig utskrift, kopiering och faxning
  • Snabba kopior och laserutskrifter: 25 sid/min
  • Mycket strömsnål

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS FAX-L410

Snabb faxning


Den här snabba laserfaxen, skrivaren och kopiatorn har en robust utformning som gör att den lämpar sig utmärkt för kontorsavdelningar med stor arbetsbelastning. Den bidrar även till ökad produktivitet, eftersom den inte har någon lång väntetid vid faxning av dokument. Användaren kan ta emot flera fax i snabb följd utan att blockera linjen, och på så sätt spara ännu mer tid, och den snabba överföringen bidrar dessutom till minskade telefonkostnader.

Problemfri och produktiv sändning av fax


Du behöver inte oroa dig för att missa ett fax på grund av att papper eller toner tar slut när du inte befinner dig på kontoret. i-SENSYS Fax-L410 sparar nämligen fax i ett stort minne för 512 sidor*. En annan praktisk funktion är att du kan scanna fax till minnet och skicka dem vid ett senare tillfälle. Tack vare funktionen Dual Access kan du till och med utföra åtgärden samtidigt som du tar emot inkommande fax. Canons unika bildbehandlingsteknik för extra hög kvalitet med 256 toners gråskala bidrar till oerhört detaljrika fax, även i dokument som kombinerar diagram eller bilder med text.

Ökad effektivitet


i-SENSYS Fax-L410 har en stor, användarvänlig LCD-skärm, som underlättar användningen. Det går att spara nummer som används ofta med hjälp av 39 snabbval och 200 kortnummer. Då går det snabbt att faxa och du slipper trycka in samma nummer flera gånger. Enheten har kapacitet för 250 ark, vilket innebär att du inte behöver fylla på papper lika ofta. Den levereras med en handenhet, så att du kan ta emot telefonsamtal via samma linje och skicka fax manuellt. Det är praktiskt om du till exempel behöver ringa upp faxmottagaren innan du skickar faxet.

Minska pappersåtgången och spara tid


Automatisk dubbelsidig utskrift sparar papper och därmed pengar. Den automatiska dokumentmataren för dubbelsidiga utskrifter (DADF) gör det även enklare att kopiera och faxa dubbelsidiga dokument, eftersom dessa kan scannas i en enda scanning.

Snabba laserutskrifter


i-SENSYS Fax-L410 hanterar kopiering och laserutskrifter med en hastighet på 25 sidor per minut och lämpar sig utmärkt som extra laserskrivare för arbetsgruppen. Ingen behöver heller längre stå och vänta på sina utskrifter, kopior eller fax, eftersom läget för snabb första utskrift från viloläge gör att det inte krävs någon uppvärmningstid från vänteläget.

Mycket strömsnål


Spara energi och pengar med hjälp av i-SENSYS Fax-L410 hållbarhetsfunktioner. Enheten är Energy Star-certifierad och förbrukar endast 1,4 W i viloläget. Allt-i-ett-kassetterna, som innehåller toner, trumma och rengöringsenheter för minskat underhåll och ökad tillförlitlighet, bidrar till minskad åtgång på förbrukningsartiklar och är dessutom lätta att återvinna.
* Baserat på ITU-T standarddiagramnr. 1

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS FAX-L410, dess funktioner och vad den kan göra.

Handset as standard

Handenhet som standard

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

Copy

Kopiera

Duplex Automatic Document Feeder

Duplex Automatic Document Feeder

Super G3 FAX

Super G3-FAX

USB connection

USB-anslutning

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

Broschyr

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Därför ska du välja Canon-laserskrivarkassetter

Upptäck mer