Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Problemfri delning av utskrifts-, kopierings- och scanningsfunktioner med den här Wi-Fi-, nätverks- och mobilklara svartvita 3-i-1-laserenheten. Den är snabb, användarvänlig och energieffektiv och har en vinklingsbar kontrollpanel och snabbvalsknappar.

Fördelar

  • Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar svartvit 3-i-1-laserenhet: kopiering, utskrift och scanning
  • Enkel utskrift från iOS- och Android-enheter
  • Bli produktiv med svartvit utskrift och kopiering på 23 sid/minut
  • Ingen behöver vänta på utskrifter med tekniken för snabb första utskrift
  • Snabbare scanning och kopiering med snabbvalsknappar

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS MF212w

Ansluten 3-i-1-enhet för små kontor


Denna snygga och snabba svartvita laserskrivare har flera anslutningsmöjligheter och funktioner för utskrift, kopiering och scanning i en utrymmessnål enhet. Enkel funktionsdelning med anslutning via Wi-Fi, Ethernet eller mobila nätverk och tack vare den professionella utskriftskvaliteten och enkla användningen är det här den perfekta stationära lösningen för små kontor.

Problemfri delning via Wi-Fi


Smidig anslutning på dina villkor med den här enheten som är Wi-Fi-, nätverks- och mobilklar. Inbyggt stöd för Apple AirPrint™ och Mopria™ som följer branschstandard identifierar skrivaren automatiskt för utskrift av dokument direkt från en iPhone, iPad och Mopria-kompatibel Android-enhet. Tack vare Canons kostnadsfria app Mobile Printing kan du även skriva ut trådlöst från din Apple iOS- eller Android 4-enhet.

Snabb utskrift och kopiering


Du behöver inte stå vid maskinen och vänta på dina dokument tack vare en snabb svartvit utskrifts- och kopieringsfunktion för A4-jobb med en hastighet på 23 sidor/min och kort tid från viloläge till första utskriften.

Professionella resultat


En kombination av en utskriftskvalitet på upp till 1 200 × 1 200 dpi och Canons EF-toner ger professionella utskrifter och kopior med superskarp text och jämn grafik. Förbättrad färgscanning med upp till 9 600 × 9 600 dpi fångar minsta lilla detalj i original. Skicka scanningar till valfri dator med användarvänlig nätverksscanning.

Snabb, enkel användning


i-SENSYS MF212w är snabb och användarvänlig med sin mångsidiga och vinklingsbara LCD-panel som rymmer fem rader text med all information du behöver. Panelen kan vinklas vertikalt eller uppåt så att det passar ditt arbetssätt. Du kan enkelt ställa in effektiva arbetsflöden för scanning och kopiering med hjälp av snabbvalsknapparna och på så vis spara scannade dokument eller minska pappersåtgången genom att kopiera flera bilder på samma ark.

Energieffektiv


Med Canons teknik för fixering On-Demand krävs i stort sett ingen uppvärmning, vilket bidrar till lägre energiförbrukning utan att prestandan påverkas. Den här enheten har klassledande TEC-värden och förbrukar endast 1,6 W i viloläget.

Tyst läge


I vänteläget är den här multifunktionsenheten tyst och med det tysta läget kan du skriva ut med mindre oväsen – så att du kan arbeta utan att distrahera andra.

Allt-i-ett-kassett


Allt-i-ett-kassetter som är lätta att återvinna kombinerar toner, trumma och rengöringsenheter för minskat underhåll, ökad tillförlitlighet och minskat behov av förbrukningsartiklar.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS MF212w, dess funktioner och vad den kan göra.

Copy

Kopiera

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

USB connection

USB-anslutning

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

Network scanning

Nätverksscanning

Quiet printing mode

Utskriftsläge för låg ljudnivå

Professional Scan quality

Professionell scanningskvalitet

Scanning shortcut key

Genvägsknapp för scanning

Use and share wirelessly

Använd och dela trådlöst

Tilting control panel

Vinklingsbar kontrollpanel

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.