Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Den här nätverksförberedda kompakta laserskrivaren för svartvitt har funktioner för dubbelsidig utskrift. Det hjälper dig att bli produktivare och ger den kapacitet som dynamiska små och medelstora företag behöver.

Fördelar

  • Kompakt laserskrivare för svartvitt med en hastighet på 33 sid/min
  • Automatiska dubbelsidiga utskrifter
  • Nätverksförberedd
  • Snabb utskrift av första sidan
  • Ingen väntan tack vare vår teknik för snabb första utskrift
  • Upp till 2 400 x 600 dpi utskriftsupplösning
  • Max. Papperskapacitet på 800 ark

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon i-SENSYS LBP6310dn

Spara tid och öka produktiviteten


LBP6310dn är perfekt för små och medelstora företag som skriver ut stora volymer och vill öka sin produktivitet. Med svartvit laserutskrift med en hastighet på 33 sid/min och utskrift av första sidan på 6 sekunder eller mindre kan LBP6310dn hjälpa din arbetsgrupp att jobba snabbare utan onödiga väntetider.

Konstruerad för att prestera


Tack vara den tåliga utformningen kan du vara säker på att viktiga arbeten blir gjorda. LBP6310dn har en 250-arkskassett och ett 50-arksfack som standard. Med en extra 500-arkskassett blir den totala papperskapaciteten 800 ark, vilket innebär att du inte behöver fylla på papper lika ofta. Den användarvänliga, platsbesparande utformningen gör skrivaren perfekt för arbetsplatser med begränsat utrymme. Med automatisk dubbelsidig utskrift får du proffsiga dokument, samtidigt som du sparar både tid och pengar.

Alltid suveräna resultat


LBP6310dn har en utskriftsupplösning på upp till 2 400 x 600 dpi och automatisk bildförbättring. Det gör att den snabbt kan leverera skarpa, exakta dokument med överlägsen bildkvalitet.

Nätverksförberedd för enkel integrering och hantering


LBP6310dn har utrustats med ett nätverksgränssnitt. Eftersom den snabbt och enkelt kan integreras i ett nätverk är den perfekt för små företag och arbetsgrupper som vill kunna dela på utskriftsresurserna. Fjärranvändargränssnittet gör att LBP6310dn kan fjärrövervakas och fjärrhanteras.

Enkelt och billigt underhåll


Med den underhållsfria allt-i-ett-kassetten får du alltid bra resultat. Det tar bara några sekunder att byta ut Canons allt-i-ett-kassett som innehåller toner och alla nödvändiga delar. Inget kladd och inga underhållsbekymmer – bara utskrifter av hög kvalitet, gång på gång. Det finns även en tonerkassett med högre kapacitet, med vilken du kan skriva ut över dubbelt så många sidor.

Energibesparande design


Med LBP6310dn kan du spara energi utan att göra avkall på prestandan. Ett TEC-värde* på bara 1,9 kWh/vecka och imponerande låga energiförbrukningsnivåer på bara 9 watt i vänteläge och 1 watt i viloläge hjälper dig att minska din miljöpåverkan, nå dina miljömål och sänka dina driftskostnader. Verktyget för automatisk avstängning ökar skrivarens energieffektivitet ytterligare.
* TEC står för en produkts typiska elförbrukning under en vecka. Testmetoden definieras av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP6310dn, dess funktioner och vad den kan göra.

USB connection

USB-anslutning

Canon Advanced Printing Technology

Canons avancerade utskriftsteknik

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papperskassett som tillval

High print quality

Hög utskriftskvalitet

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan