Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Den här energieffektiva, nätverksförberedda och kompakta färglaserskrivaren är perfekt för små arbetsgrupper som behöver snabba och professionella resultat och produktiv dubbelsidig utskrift.

Fördelar

  • Kompakt och diskret färglaserskrivare
  • 20 sid/min i färg och svartvitt
  • Professionella färgutskrifter av hög kvalitet
  • Utskriftsupplösning motsvarande upp till 9 600 x 600 dpi
  • Teknik för snabb första utskrift
  • Automatiska dubbelsidiga utskrifter
  • Allt-i-ett-kassett
  • Nätverksförberedd

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Prestandahöjande funktioner


Om ni är en liten arbetsgrupp som vill kunna dela på en snabb och pålitlig skrivare har LBP7210Cdn allt ni behöver. Med en utskriftshastighet på 20 sidor per minut i både svartvitt och färg och en kompakt, diskret utformning erbjuder LBP7210Cdn en imponerande kombination av litet format och hög prestanda.

Alltid imponerande resultat


LBP7210Cdn levererar alltid överlägsen färgkvalitet tack vare en upplösning på upp till motsvarande 9 600 x 600 dpi och automatisk bildförbättring som standard. Du kan skriva ut många olika typer av dokument, till exempel presentationer, rapporter och brev av proffskvalitet, med rena färger eller i skarpt svartvitt.

Spara tid och bli produktivare


LBP7210Cdn har många olika funktioner som hjälper dig att bli produktivare. Teknik för snabb första utskrift gör att LBP7210Cdn skriver ut första sidan på bara 16 sekunder så att du slipper vänta. Enheten har en 250-arkskassett och ett 50-arksfack som standard. Med en extra 250-arkskassett blir den totala papperskapaciteten 550 ark. Det innebär färre avbrott och längre användningsperioder innan enheten måste fyllas på. Med automatisk dubbelsidig utskrift kan du spara pengar och få proffsigare dokument.

Nätverksförberedd


Små arbetsgrupper kan dela på och skriva ut i färg via den nätverksförberedda enheten. Ett inbyggt nätverksgränssnitt ökar flexibiliteten och anslutningsmöjligheterna. IT-administratörerna kommer att uppskatta fjärranvändargränssnittet som gör att de enkelt kan hantera LBP7210Cdn och övervaka nätverket via en vanlig webbläsare.

Enkelt och billigt underhåll


Allt-i-ett-kassettsystemet minskar underhållskraven och ger högkvalitativa utskrifter. När du byter ut kassetten, som innehåller toner, trumma och rengöringsenhet, blir din skrivare så gott som ny igen. Bekväm isättning från framsidan gör att du enkelt, snabbt och rent kan byta kassett.

Energieffektiv drift


En låg energiförbrukning på bara 3 watt i viloläge och ett TEC-värde* på 2,2 kWh/vecka gör LBP7210Cdn till en av de mest energieffektiva skrivarna i klassen. Verktyget för automatisk avstängning ökar energieffektiviteten ytterligare.
* TEC står för en produkts typiska elförbrukning under en vecka. Testmetoden definieras av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP7210Cdn, dess funktioner och vad den kan göra.

USB connection

USB-anslutning

Canon Advanced Printing Technology

Canons avancerade utskriftsteknik

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

High colour print quality

Färgutskrifter av hög kvalitet

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

+1 Optional Paper Cassette

+1 papperskassett som tillval

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

2016-2017-3-year-warranty-campaign