Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Förbättra dokumenthanteringen på kontoret, sänk kostnaderna för verksamheten och förbättra lönsamheten med DR-2020U, för snabb och enkel scanning och mångsidiga pappershanteringsfunktioner.

Fördelar

  • Höghastighetsscanning i färg med 20 sidor/min eller 40 bilder/min (200 dpi)
  • Förbättrad bildkvalitet
  • Mångsidig scanning – ADF, flatbädd och visitkortsmatare
  • Snabb och enkel scanning med programvaran CaptureOnTouch
  • Kraftfulla program medföljer

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA DR-2020U

Enkel, mångsidig scanning


Med den lättanvända DR-2020U får små och medelstora företag, och även företagsavdelningar, effektiv dubbelsidig scanning med hög hastighet utan att behöva kompromissa med kvaliteten eller funktionaliteten.

DR-2020U är en kompakt scanner med en snygg, elegant design i svart. Den är utrustad med tre mångsidiga scanningsalternativ som gör den idealisk för hantering av flera olika dokumenttyper - allt från stora fakturavolymer, rapporter och böcker till fint utformade arkivregister och visitkort till kunder.

Snabb scanning


Förbättra produktiviteten med dubbelsidig scanning och hög hastighet. Hastigheten är lika hög oavsett om du scannar svartvita dokument eller färgdokument. DR-2020U kan scanna upp till 20 sidor per minut eller 40 bilder per minut (vid 200 dpi) med den automatiska dokumentmataren.

Förbättrad bildkvalitet


Avancerade bildfunktioner ger resultat av högsta kvalitet med funktioner som borttagning av hål från hålslagning, automatisk avkänning av sidstorlek, snedhetskorrigering och avancerad textförbättring. Det ger tydligare och skarpare bilder, minskad filstorlek och snabbare bildbehanding. Färgrapporter och foton kan läsas in med mycket stor precision tack vare Canons senaste bildsensorteknik på 600 dpi och tredimensionella färgkorrigeringsbehandling.

Flexibla scanningsalternativ


Scannern är mycket mångsidig och du kan lägga i upp till 50 ark i den automatiska dokumentmataren eller kopiera manuellt med flatbäddsscannern. Dessutom finns en särskild visitkortsläsare som rymmer upp till 15 visitkort för snabb omvandling av affärskontaktinformation.

Enkel hantering med snabbknappar


DR-2020U är mycket snabb och enkel att använda, även om du är ovan vid scanning. På den intuitiva manöverpanelen finns tre illustrerade och effektiva snabbknappar för ofta återkommande scanningsjobb, t.ex. scanning till e-post, scanning till mappar och scanning till skrivare. Canons program CaptureOnTouch förenklar scanningen ytterligare, minskar felen och sparar värdefull tid.

Kraftfulla program


Till DR-2020U medföljer ett omfattande och mångsidigt programvarupaket med verktyg för effektiv dokumentinläsning, redigering, arkivering och administration. Nu kan du även skicka bildfiler direkt till Microsoft SharePoint eller andra program med hjälp av det medföljande PaperPort-programmet. Annan praktisk programvara som medföljer är Canons CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage och eCopy PDF Pro Office.

Spara pengar med låg strömförbrukning


DR-2020U är Energy Star-kompatibel och kan också slås på eller stängas av automatiskt samtidigt med datorn som den är ansluten till.

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-2020U, dess funktioner och vad den kan göra.