Canon imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C

imageFORMULA DR-3010C är Canons ultimata arbetsgruppsscanner, som är anpassad för krävande arbetsmiljöer. Den är kompakt, lättanvänd och kan enkelt hantera stora arbeten.

Fördelar

  • Hög hastighet: 40 sid/min i svartvitt / 30 sid/min i färg
  • Hållbar för stora volymer
  • Enkel och praktisk scanning med CaptureOnTouch
  • Tillförlitlig papperstransport som klarar en rad olika material
  • Klassledande energieffektivitet
  • Kraftfull medföljande programvara som kan användas direkt

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA DR-3010C

Överlägsen hastighet


DR-3010C är utformad för att prestera i dagens krävande arbetsmiljöer, och hanterar enkelt verksamhetskritiska eller rutinmässiga scanningsjobb, tack vare scanningshastigheter på upp till 40 sid/min i svartvitt (200 och 300 dpi) och imponerande 30 sid/min i färg (200 dpi).

Robusta prestanda


DR-3010C, som klarar upp till 3 000 scanningar per dag, hanterar arbetstoppar enkelt. En dokumentmatare för 50 ark innebär att stora dokumentbuntar kan scannas i en enda scanning, vilket sparar ytterligare tid. DR-3010C kan anslutas till flatbäddsscannern 101, som finns som tillval, via en USB-kabel, för scanning av inbundna och ömtåliga dokument.

Lättanvänd


Den kompakta och moderna DR-3010C passar enkelt på alla kontorsskrivbord. De dagliga uppgifterna kan utföras med en enkel knapptryckning, vilket ökar användarnas produktivitet, tack vare nio programmerbara snabbknappar och användarvänlig CaptureOnTouch-programvara. Det ingår ett flertal funktioner, som automatisk färgavkänning, automatisk textriktningsavkänning och hoppa över tomma sidor, och dokumenten behöver inte sorteras manuellt före scanning. Du kan bekvämt läsa in dem och låta DR-3010C göra arbetet åt dig. Den optiska upplösningen på 600 dpi ser tillsammans med alla de senaste bildbearbetningsfunktionerna till att du alltid får resultat med högsta kvalitet.

Pålitlig scanning


En pappersbana kombinerad med Canons teknik för separeringsvals med fördröjning ger enastående tillförlitlighet för en stor mängd olika materialtyper. Felmatningar kan snabbt åtgärdas med ultraljudssystemet för detektering av dubbelmatning. Du kan hantera allt från ömtåliga dokument till tjocka kort och material med relief. Du kan till och med scanna A3-dokument i folioläge, vilket är unikt för den här typen av scanner. Den hanterar även scanning av långt papper, och kan scanna upp till 3 meter långa dokument.

Miljövänlig


DR-3010C är över 50 % energieffektivare än andra liknande scannrar, och kan t.o.m. ställas in så att den slås på och av synkroniserat med den dator den är ansluten till.

Många programvaror


DR-3010C har stöd för många kraftfulla program som CaptureOnTouch, CapturePerfect, Kofax VRS, eCopy PDF Pro Office, OmniPage, PaperPort och BizCard Reader. Dessutom ingår en drivrutin för korrigeringskod och en streckkodsmodul (tillval) som möjliggör snabb buntseparering av dokument.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-3010C, dess funktioner och vad den kan göra.