Canon imageFORMULA DR-C120

imageFORMULA DR-C120

Dokumentscannern imageFORMULA DR-C120 är en effektiv, tillförlitlig, enkel och kostnadseffektiv lösning för mindre kontor och företagsavdelningar.

Fördelar

  • Höghastighetsfärgscanning på upp till 40 bilder per minut
  • Kompakt och lätt att använda
  • Kraftfullt programpaket med bland annat eCopy PDF Pro Office
  • Insticksprogram för molntjänster till Google Docs, Evernote och SharePoint
  • Tillförlitlig dokumenthantering
  • Avancerad bildhantering
  • Mycket energieffektiv

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA DR-C120

Snabb, produktiv scanning


Med Canons innovativa bildtekniker är DR-C120 produktiv med dubbelsidig färgscanning upp till 40 bilder per minut. En dokumentmatare för 50 ark ökar produktiviteten.

Enkel att använda och kompakt


DR-C120 är användarvänlig, och med hantering via frontpanelen är det enkelt att stoppa, starta och återuppta scanning med en enkel knapptryckning. Du kan starta ett återkommande scanningsjobb från startknappen – vilket både sparar tid och ger korrekt scanning, eftersom alla inställningar är förinställda för det valda scanningsjobbet. Den kompakta DR-C120 ger mångsidighet även där bordsutrymmet är begränsat tack vare en trevägsfackdesign som gör att du kan scanna med utmatningsfacket öppet, stängt eller halvöppet.

Gör mer med ett komplett programpaket


DR-C120 levereras med en imponerande uppsättning programvaror som ger professionella scanningsresultat, bland annat: CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort och eCopy PDF Pro Office. Den intuitiva programvaran CaptureOnTouch kan hantera scanning till flera format, till exempel PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP och PPTX. Du kan även scanna och spara dokument direkt till molnprogram som SharePoint, Evernote och Google Docs. Du får även fullständig licens för eCopy PDF Pro Office, som är ett kraftfullt och användarvänligt program för att skapa, redigera och konvertera PDF-filer.

Imponerande dokumenthantering


Oavsett dokumenttyp gör den robusta matningsfunktionen att du får så tillförlitlig matning och separering som möjligt – till och med när du scannar blandade buntar med både tunna och tjocka dokument. Med den mångsidiga DR-C120 kan du även scanna visitkort, ID-kort, tre meter långa dokument och A3-dokument (i folioläge).

Avancerad bildkvalitet


DR-C120 har intuitiva bildbehandlingsfunktioner och kräver inte mycket förberedelse för scanning av blandade dokument – det är bara att ladda och scanna! Med funktioner som automatisk avkänning av dokumentstorlek, färgavkänning och snedhetskorrigering kan du få perfekta resultat varje gång. Du kan göra det enklare genom att välja den helautomatiska funktionen och få de bästa scanningsinställningarna för det valda dokumentinnehållet.

Skonsam för miljön


DR-C120 är mycket energieffektiv och förbrukar hälften så mycket ström som många andra scannrar i samma klass. Scannern stängs automatiskt av samtidigt som datorn, vilket också minskar energiförbrukningen på ett smidigt sätt.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-C120, dess funktioner och vad den kan göra.