Canon imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160

imageFORMULA DR-M160 är den mest produktivitetshöjande bordsscannern i sin klass. Den robusta designen, de höga hastigheterna och den tillförlitliga hanteringen av utskriftsmaterial gör den idealisk för pappersintensiv scanning.

Fördelar

  • Klassledande färgscanning med hastigheter på upp till 60 sidor/min
  • Robust design med kapacitet på upp till 7 000 scanningar/dag
  • Kompakt format och mycket produktiv
  • Suverän och tillförlitlig pappershantering med funktion för omseparering av papper

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon imageFORMULA DR-M160

Snabb scanning för pappersintensiva miljöer


Med dess imponerande hastigheter för dubbelsidig scanning på upp till 60 sidor/min och 120 bilder/min vid 300 dpi, vilket är idealiskt för OCR-bearbetning, är DR-M160 konstruerad för kvalitetsscanning i krävande miljöer

Robust design för snabb matning


Den robusta designen inkluderar en imponerande arkmatare för 60 ark som rymmer blandade dokumentbuntar för att öka produktiviteten i arbetsgrupper. DR-M160 är konstruerad för mycket tillförlitlig matning och separering av olika utskriftsmaterial, från tjocka till tunna ark, och från kort med relief till tre meter långa dokument. DR-M160, med kapacitet för upp till 7 000 scanningar/dag, levereras med matningsvalsar för tung användning och en solid papperstransport som gör att den är extremt hållbar och kan hantera stora volymer.

Problemfri pappershantering


Tack vare ett unikt separeringssystem för avkänning av dubbelinmatning kan scannern automatiskt mata in dokument på nytt de få gånger dubbelinmatning identifieras, vilket betyder att behovet av användaringrepp minimeras. Med utlösningsknappen för dubbelinmatning kan användaren snabbt ignorera en identifierad dubbelinmatning och fortsätta scanna.

Intuitivt programpaket för enkel användning


imageFORMULA DR-M160 levereras med användarvänliga program för smidig scanning och dokumenthantering. CaptureOnTouch har ett intuitivt användargränssnitt med en helautomatisk funktion för förenklad scanning och stöd för scanning till flera filformat (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP och PowerPoint) och möjlighet att ansluta till SharePoint. CapturePerfect är idealiskt för mer uppdragskritisk buntscanning, eftersom det har ultimata visningsfunktioner och sändningsmetoder, inklusive direkt till mapp, e-post och SharePoint. Dessutom ingår den branschledande programvaran för bildbearbetning, Kofax VRS, och eCopy PDF Pro Office som du använder för att snabbt skapa, redigera och konvertera PDF-dokument.

Lägg till flatbäddsscannern 101

Flatbäddsscannern 101 är ett perfekt tillval till DR-M160. Den ansluts enkelt (via USB-kabel) och är utformad för att fungera problemfritt och med hög precision vid scanning av inbundna eller ömtåliga dokument.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA DR-M160, dess funktioner och vad den kan göra.