Canon imageFORMULA P-215

imageFORMULA P-215

På kontoret, hemma eller på resan – med snygga P-215 kan du scanna nästan var som helst. Det är en av våra snabbaste bärbara scannrar med hastigheter för dubbelsidig scanning på upp till 30 bilder/min.

Fördelar

  • Snabb USB-driven scanning upp till 30 bilder/min
  • Buntscanning med automatisk dokumentmatare för 20 ark
  • Ultrakompakt – sparar plats och är lätt att förflytta
  • Funktioner för scanning av ID-kort och kort med relief
  • Scanna till Google Docs och Evernote
  • Enastående bildkvalitet
  • Kraftfull programvara med funktioner för Mac och PC
  • Använd Wi-Fi-scanning med WU10 som tillval

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon imageFORMULA P-215

Snabb USB-driven scanning


imageFORMULA P-215 är den mest produktiva scannern i sin klass. Med hastigheter för dubbelsidig scanning på upp till 30 bilder/min och med en branschledande 20-sidors automatisk dokumentmatare kan användare scanna effektivt, på kontoret, hemma eller på resan. Höga scanningshastigheter med en enda USB-kabel tack vare USB 3.0-gränssnitt.

Ultrakompakt – sparar plats och är lätt att förflytta


Med en sofistikerad, smart design i silver och svart passar den ytterst lätta och kompakta P-215 perfekt på kontoret. Den kompakta designen gör att du kan spara värdefullt utrymme på skrivbordet. Med "Plug-and-Scan" är det bara att ansluta scannern till en PC eller Mac och börja scanna. Canons unika programvara CaptureOnTouch Lite är inbyggd och klar för användning – du behöver inte installera drivrutiner eller programvara.

Särskild ID-kortscanner


Kortscanning blir allt viktigare för ID-verifiering, därför har P-215 en särskild kortscanningsingång. Med den avancerade återmatningsfunktionen scannas ID-kort och kort med relief snabbt.

Förbättrad bildbearbetning


Avancerad teknik möjliggör scanning med hög precision upp till 600 dpi. En mängd funktioner för bildbehandling, till exempel automatisk färgavkänning och automatisk textriktningsavkänning, garanterar enastående scanningskvalitet, perfekt när sökbara PDF-filer ska skapas.

Direktscanning till molnet


Användare kan scanna direkt till olika molntjänster, bl.a. Evernote, GoogleDocs™ och SharePoint. På så sätt kan information snabbt överföras till molnet för åtkomst var som helst, när som helst.

Kraftfullt programpaket


P-215 har både ISIS- och TWAIN-drivrutin så att integreringen med det bildhanteringsprogram du använder som standard blir enkel. Ett komplett programvarupaket som hjälper användare att arbeta effektivare ingår också. Det intuitiva gränssnittet i Canons CaptureOnTouch-program gör det enkelt att scanna. Med funktionen Full-Auto Mode görs de bästa inställningarna för olika scanningsjobb automatiskt. Med PageManager (Mac) och PaperPort (Windows) får du effektiva verktyg för filhantering och konvertering. Och scanning av visitkort är enklare än någonsin med BizCard-programmet

Software Developer Kits


Tillgängligt för CaptureOnTouch och CaptureOnTouch Lite (inbyggt i scannern) – gör att utvecklare smidigt kan integrera P-215 med anpassad programvara och skapa anslutningsmöjligheter till tredjepartsprogram.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon imageFORMULA P-215, dess funktioner och vad den kan göra.