Placeringen av serienumret varierar mellan olika Canon-produkter. Serienumret är en kombination av siffror och/eller bokstäver, utan mellanslag eller specialtecken. Ignorera alla siffror och bokstäver som visas inom parentes.

imageRUNNER

Serienumret på din imageRUNNER är en sekvens av 8 alfanumeriska tecken.

Du kan hitta serienumret med [123]-knappen eller läsa den på en etikett på maskinen, enligt beskrivningen i instruktionerna nedan.

• Använda [123]-knappen:

Följ anvisningarna nedan för att få serienumret:

1. Slå på maskinen och tryck på [123] knappen som är markerad i bilden nedan.

image001

2. Beroende på maskintyp visas serienumret på den första skärmen

image014

eller efter att du valt [Check Device Configuration/kontrollera enhetens konfiguration] och klickat på [OK].

image003

Plats på maskinen:

1. Du hittar serienumret på en etikett på baksidan av maskinen i närheten av strömkabeln.

2. På vissa maskiner kan det även finnas på en etikett under glasplattan på skannern (lyft på locket till skannern för att se den).

image005