Canon Red Label Zero FSC®

Koldioxidneutrala papper från tillverkning till kund, för AECM-branschen (arkitektur, teknik, konstruktion och tillverkning). Våra koldioxidneutrala papper ger hög utskriftskvalitet och främjar dina hållbarhetsmål. Läs vår broschyr om du vill veta mer om funktionerna hos och fördelarna med Red Label Zero.

Hero_RedLabelZero 16-9.jpg

ÖVERSIKT

Ta din hållbarhet till nästa nivå med Red Label Zero-papper

Så kan Canons Red Label Zero-papper hjälpa dig att minska koldioxidutsläppen och leverera högkvalitativa utskrifter för dina AECM-projekt

Visste du att byggbranschen står för 39 % av världens koldioxidutsläpp1? Det här är en stor utmaning för AECM-sektorn, som måste anamma hållbara metoder med start från konstruktionsfasen, till exempel att använda lämpligt utskriftsmaterial och digitala skrivare för att uppnå miljömålen. Canon erbjuder en lösning: Red Label Zero – det första koldioxidneutrala tekniska papperet i storformat för AECM-industrin, som levereras till dig på ett 100 % koldioxidneutralt sätt. Det är FSC-, EU Ecolabel- och Climate Partner-certifierat. Red Label Zero är tillgängligt i 75 g/m2 och finns i 30 olika varianter. Du kan beställa det i förpackning eller utan förpackning för att spara material. Rullar direkt på pall.

Infographic landscape 16-9-SE.png

Hållbara utskrifter med Red Label Zero-papper

Red Label Zero är ett koldioxidneutralt papper som främjar dina hållbarhetsmål. Vi strävar efter att minska koldioxidutsläppen genom hela produktionen och transporten. Lär dig med hjälp av den här infografiken.

FSC-certifierat papper för hållbara utskrifter

Canons Red Label Zero-papper är koldioxidneutralt och kommer från ansvarsfulla och hållbara källor. Det är certifierat av Forest Stewardship Council (FSC), en global ledare inom skogsbevarande.

johannes-plenio-Z6E4rJemy24-unsplash 3-2__Block 2.jpg
Jan Nabuurs 25-7-2019 3-2_Block 3.jpg

Varför välja Red Label Zero-papper?

Våra Red Label Zero-papper är koldioxidneutrala material som hjälper dig att uppnå högkvalitativa utskriftsresultat, minska koldioxidutsläppen och främja verifierade klimatprojekt. Det hjälper dig även att uppnå hållbarhetsmål och förbättra konkurrenskraften inom AECM-sektorn.

  1. SAP. (2021, August 25). The Construction Industry Is Getting Greener: Why, How, and What’s Changing. Forbes.

Vill du veta hur Red Label Zero-papper kan förbättra din verksamhet? Upptäck mer här.

Beställ nu:

Välj det land där du bor för att komma igång:
Om ditt land inte visas kontaktar du supplies@canon-europe.com

Hitta rätt utskriftsmaterial till din skrivare i vår mediaguide.

Läs mer

Kontakta oss

Upptäck Red Label Zero, pappret som sänker dina koldioxidutsläpp och ger enastående resultat. Låt oss göra vår del.