Canon Information Management Solutions logo

CANON INFORMATION MANAGEMENT SOLUTIONS

Förverkliga din digitala framtid med Canon Information Management. Vi tillhandahåller den teknik och de tjänster du behöver för att hantera dina digitala dokument och automatisera dina affärsprocesser, vilket hjälper dig att öka tillväxten, öka effektiviteten och minska riskerna.

  • Vår expertis

    Upptäck hur vi kombinerar expertis inom information management och marknadsledande teknologi som hjälper dig att lösa dina utmaningar.

  • Våra tjänster

    Läs om de tjänster vi erbjuder för att hyperautomatisera din verksamhet – oavsett om det handlar om att hantera fakturor, effektivisera HR-processer eller interagera med dina kunder.

  • Vår metodik

    Ta reda på mer om Canon Information Management, vår rådgivande roll och våra tjänster.

UTMANINGAR I DEN DIGITALA VÄRLDEN

Banbrytande digital teknologi gör organisationer mer flexibla och ökar produktiviteten. Men de här framstegen medför också nya utmaningar och nya förväntningar att hantera.
Work professional accessing information and services through digital devices

KUNDER

Digitalt aktiva

Konsumenter och kunder förväntar sig omedelbar åtkomst till information och tjänster via digitala enheter, vilket uppmuntrar till digitala konsumtionsvanor och ökar kraven på lyhördhet.

MEDARBETARE

Digitala färdigheter och vanor

Medarbetare vill kunna arbeta var som helst och använda kraftfulla verktyg som underlättar samarbetet och främjar produktiviteten. De letar efter arbetsgivare som möjliggör flexibilitet och effektivitet med hjälp av digitala lösningar.

Work professional using new tools that help collaborate and become more productive.
Information compliance and secure process management.

SAMHÄLLET

Förordningar och efterlevnad

Ökad digitalisering och dataanvändning i samhället driver på införandet av nya lagar, till exempel GDPR. Därför behöver organisationer nu förbättrad efterlevnad av information och säker processhantering.

Läs mer

BEHÖVER DU HJÄLP?

Läs mer om hur Canon Information Management kan hjälpa dig att förverkliga din digitala framtid.