Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Canons bästa A4-laserskrivare för svartvitt har en utskriftshastighet på 40 sid/min. Den tåliga nätverksförberedda och MEAP-aktiverade skrivaren är perfekt för kontor och arbetsgrupper med hög arbetsbelastning.

Fördelar

  • Professionella laserutskrifter i svartvitt med en hastighet på 40 sid/min
  • Upplösning på upp till 1 200 x 1 200 dpi
  • Ingen väntan tack vare vår teknik för snabb första utskrift
  • Utskrift av första sidan på bara 8,6 sekunder
  • Inbäddad MEAP
  • Kapacitet för upp till 1 600 ark
  • Automatiska dubbelsidiga utskrifter
  • Nätverksförberedd

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon i-SENSYS LBP6780x

Mångsidigare och enklare att integrera


LBP6780x har utrustats med MEAP, vår Java-baserade plattform för programutveckling. Det gör att den kan integreras i olika lösningar – till exempel uniFLOW, som förenklar utskriftshanteringen och sänker kostnaderna.

Komplett utskriftslösning för arbetsgrupper


Canons bästa svartvita laserskrivare har en hög utskriftshastighet på 40 sid/min och det gör den perfekt för arbetsintensiva företagsmiljöer där man behöver en produktiv, robust skrivare med hög prestanda.

Alltid suveräna resultat


Ger professionell utskriftskvalitet varje gång. Skrivaren har en utskriftsupplösning på 1 200 x 1 200 dpi och 768 MB minne som standard för att kunna hantera komplexa nätverksutskriftsjobb. Inbyggd Gigabit Ethernet-anslutning ger smidig nätverksintegration och gör det enkelt att dela utskriftsresurserna och hantera stora arbetsvolymer. LBP6780x hanterar även branschstandarderna PCL5e/6 och Adobe® PostScript.

Öka produktiviteten


Eftersom LBP6780x skriver ut första sidan på bara 8,6 sekunder och snabbt startar upp från viloläge slipper du långa väntetider.

Stor papperskapacitet


Med en 500-arkskassett och ett 100-arksfack som standard kan LBP6780x konfigureras så att den totala papperskapaciteten blir 1 600 ark.

Enkel att använda


Tack vare LCD-skärmen med 5 rader och tidsbesparande funktioner för filutskrift från USB-minnen är det enkelt att arbeta med skrivaren. Det tar bara några sekunder att byta ut Canons allt-i-ett-kassett, som innehåller toner och alla nödvändiga delar, och med en tonerkassett med hög kapacitet som tillval kan du skriva ut mer än dubbelt så många sidor och få ett jämnare arbetsflöde.

Automatiska dubbelsidiga utskrifter


LBP6780x kan automatiskt skriva ut på båda sidorna av ett dokument, vilket ger proffsiga resultat, minskar pappersförbrukningen och sänker kostnaderna.

Fullt skydd


Skydda viktig information med samma avancerade funktioner som finns i våra multifunktionella imageRUNNER ADVANCE-skrivare. Bland annat är den IP Sec- och LAN IEEE 802.1x-kompatibel Extra funktioner för säkra utskrifter till brevlådor säkerställer att konfidentiellt material inte hamnar i orätta händer.

Energibesparande design


LBP6780x har klassledande TEC-värden (Typical Energy Consumption/typisk energiförbrukning) och därmed mindre miljöpåverkan. Det hjälper dig att nå dina miljö- och hållbarhetsmål och sänka dina driftskostnader.
* TEC står för en produkts typiska elförbrukning under en vecka. Testmetoden definieras av Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon i-SENSYS LBP6780x, dess funktioner och vad den kan göra.

USB connection

USB-anslutning

User friendly LCD display

Användarvänlig LCD-skärm

Use and share over network

Använd och dela via ett nätverk

Optional Secure print

Säkra utskrifter som tillval

Automatic double sided printing

Automatisk dubbelsidig utskrift

+2 Optional Paper Cassette

+2 papperskassett som tillval

PCL Printing

PCL-utskrift

PostScript Printing

PostScript-utskrifter

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Mobila lösningar

Skriv ut enkelt från mobila enheter

Easy Service Plan

Skydda din Canon-investering och känn dig lugn.

Easy Service Plan

3 Year Warranty Promotion

Produktbilderna är endast avsedda som illustration. Vissa funktioner är tillval. Mer information finns i produktspecifikationerna. Du kan även kontakta någon av Canons återförsäljare.