ARTIKEL

Så här ger du dina utskrifter en enastående detaljrikedom med imagePROGRAF PRO-1000

How to bring stunning detail to your prints with the imagePROGRAF PRO-1000

Oavsett om du förbereder dina bilder för utställning eller försäljning behöver du en professionell skrivare som ger en utmärkt detaljrikedom och färgåtergivning – vilket gör imagePROGRAF PRO-1000 till den perfekta partnern för att ge liv åt dina bästa bilder.

När det gäller en naturtrogen återgivning av dina bästa bilder är dynamiken, färgerna och kvaliteten av största vikt. ImagePROGRAF PRO-1000-skrivaren har ärvt den röda linjen från EOS-serien – en symbol för exceptionell kvalitet – och tack vare det avancerade bläcksystemet med 12 färger, det felfria arbetsflödet och den tillhörande programvaran för fotoredigering kan du producera foton som uppfyller din kreativa vision. Vi ska visa dig hur.

imagePROGRAF PRO-1000
imagePROGRAF PRO-1000

Canons "Crystal-fidelity"-arbetsflöde

Med ImagePROGRAF PRO-1000 kan alla som använder Canon EOS tryggt skriva ut sina bilder via det specialbyggda foto- och utskriftsprogrammet Digital Photo Professional och tilläggsprogrammen Print Studio Pro och Professional Print & Layout. Med detta unika indata-utdataarbetsflöde från Canon kan du redigera och skriva ut dina Canon EOS-bilder samtidigt som du behåller den ursprungliga detaljrikedomen och klarheten.

imagePROGRAF PRO-1000 working environment open

Mer användbart i arbetsflödet

Produktiviteten och effektiviteten kan sedan utökas med särskilda tilläggsprogram från Canon. Canons Print Studio Pro och Professional Print and Layout är utformade för populära fotoredigeringsprogram. De effektiviserar utskriftsprocessen och hjälper dig att få en mer exakt skärm för utskriftsmatchning.

Med Print Studio Pro sammanförs utskriftsfunktionerna till en skärm för enklare användning, bl.a. verktyg för beskärning och rotation, utskriftsinställningar och förhandsgranskning. Ett avancerat användargränssnitt i Professional Print & Layout ger även ett effektivt arbetsflöde med stegvisa utskrifter som förenklar produktionen.

imagePROGRAF PRO-1000 wifi pictbridge lifestyle

Flexibla inställningar ochflexibel färghantering

Canons tilläggsprogram gör det även lättare för dig att justera skrivar-, pappers-, layout- och färginställningar för att uppnå bästa möjliga kvalitet på utskrifterna. En funktion för kontraståtergivning finns i båda tilläggsprogrammen och gör att du även får bättre skärpa.

Håll koll på färghanteringen med val av ICC-profil. Tack vare den förbättrade skrivarprofilen och den lättanvända svartpunktskompensationen kan färgåtergivningen förbättras och matcha den mörkaste punkten i bildens ICC-profil med skrivarens. Återgivningsalternativ och provtryck gör även att dina bilder överensstämmer med din vision.

imagePROGRAF PRO-1000 mobile printing lifestyle

Effektfulla svartvita utskrifter

Ge dina bilder lite film-noir-känsla med iögonfallande svartvita utskrifter. Högkvalitativa svartvita bilder med neutrala toner kan uppnås tack vare LUCIA PRO-bläcksystemets fyra separata bläckpatroner för svartvitt – fotosvart, matt svart, grått och fotogrått – för svartvita bilder med enastående djup och skärpa.

imagePROGRAF PRO-1000 side paper black & white

Större effektivitet för stora volymer

Frekventa bläckbyten kan störa flödet, men tack vare de stora behållarna på 80 ml blir du inte störd i det kreativa arbetet. En underhållskassett som är enkel att byta ut ökar även effektiviteten när du skriver ut stora volymer. Alla 12 bläck laddas från skrivarens framsida och är inrymda bakom en nedfällbar lucka som gör dem ännu enklare att komma åt.

imagePROGRAF PRO-1000 ink set

Skrivet av Claire Price