Canon imagePROGRAF PRO-1000

En häpnadsväckande A2-bordsskrivare som gör bilderna levande

Skriv ut med enastående kvalitet, stor färggnoggrannhet och detaljrikedom med A2-bordsskrivaren imagePROGRAF PRO-1000. Det avancerade systemet med 12 bläck väcker dina bilder till liv.

Bläckets magi på papper

Titta på filmerna nedan och upptäck kapaciteten för imagePROGRAF PRO-1000. Fotografen och Canon Explorer Clive Booth förklarar också hur hans bilder väcks till liv genom uppseendeväckande utskrifter. Clive Booth säger helt enkelt: "Det ligger magi i bläck på papper".

Återge fantastisk bildkvalitet

Extraordinära utskriftsresultat

Uppnå exceptionella resultat genom att ta dina bilder till nästa nivå. Utskrifterna bibehåller dina bilders kvalitet, gör intryck på kunderna och ger dig självförtroende att visa upp och sälja dina arbeten.

PRO-1000
PRO-1000

Effektfulla utskrifter ut i upp till A2

Njut av möjligheten att kunna skriva ut effektfulla, kantfria bilder i upp till A2-format, utan att behöva kompromissa med kvaliteten. Utnyttja de höga utskriftshastigheterna, färgnoggrannheten och de många olika kompatibla utskriftsmaterialen – från glättat, matt papper, och konstnärspapper till kanvas. Helt säkert får du precis det utseende och den känsla du är ute efter.

Fler detaljer och färger än tidigare

Det nya LUCIA PRO-systemet med 12 bläck gör dina bilder riktigt verklighetstrogna. Ett nyutvecklat material med mikrohöljen i LUCIA PRO-bläcket uppnår högre färgnivåer, bredare färgomfång och större detaljrikedom än tidigare. Ett stort dynamiskt färgomfång och detaljrikedom i mörka områden återger hårfina detaljer i dina foton, från 4 x 6-tums utskrifter upp till A2-format.

Bättre ljusreflektion och minskad bronseringseffekt

Canons bläckteknik Chroma Optimize hjälper till att uppnå enhetlig glans när du skriver ut på glättat papper. Om Chroma Optimizer används på den utskrivna bilder regleras ytreflektionen och ger naturlig färgåtergivning i den färdiga utskriften. Resultatet blir bilder med djup svart färg och hög täthet och oönskad bronseringseffekt i utskrifterna förhindras

PRO-1000
PRO-1000

Effektfulla svartvita utskrifter

Du kan skapa fantastiska svartvita utskrifter med neutrala toner tack vare LUCIA PRO-bläcksystemets fyra olika svartvita bläck - fotosvart, matt svart, grått och fotogrått.

Hög hastighet och enkel använding

PRO-1000

Professionell och funktionell design

ImagePROGRAF PRO-1000 har samma röda linje som EOS-serien - en symbol för exceptionell kvalitet. Med sin professionella och funktionella design blir den här bordsmodellen en inspiration både för yrkesfotografer och amatörfotografer. Den har ett stabilt hölje som säkerställer korrekt bläckspridning och i det extra facket för manuell matning kan du använda tjockare papperstyper.

Större effektivitet för stora volymer

Bläckpatroner på hela 80 ml minskar behovet av täta bläckbyten och en underhållsbehållare som byts enkelt ökar effektiviteten vid stora volymer. Samtliga 12 bläck byts enkelt ut via skrivarens framsida och behållarna sitter bakom en nerfällbar lucka.

PRO-1000

Spara bläck och tid

Särskilda munstycken för mattsvart och fotosvart förhindrar slöseri med bläck och sparar tid för byte utifrån det utskriftsmaterial som används.

PRO-1000

PRO-1000

Problemfritt arbetsflöde, från inmatning till utskrift

Utskriftsarbetet, med Canon Explorer Clive Booth

PRO-1000

Flexibla inställningar ochflexibel färghantering

Canons plugin-program Print Studio Pro har ny skärmlayout som gör det lättare för dig att justera inställningarna för skrivare, papper, layout och färg – allt för att uppnå bästa möjliga utskriftskvalitet. Du kan skapa favoritinställningar och återanvända till dem när du vill. Färghanteringen är enklare än någonsin, med en enkel ruta för val av ICC-profil, återgivningsalternativ och en helt ny funktion för bildskärmskorrektur.

Uppdaterat Print Studio Pro plugin-program

Plugin-programmet Print Studio Pro är den perfekta länken för arbetet mellan dina bilder och den slutliga utskriften. Plugin-programmets nya "kontraståtergivning" levererar bilder med detaljrikedom och skrivs ut med otrolig skärpa och klarhet.

Mer användbart i arbetsflödet

Förbättra både produktivitet och effektivitet med trådlös anslutning och molnanslutning. Ladda ner Canons PRINT-app på din IOS- eller Android-enhet, eller skriv ut via trådlös anslutning på PC eller bärbar dator. På PictBridge-kompatibla kameror kan du till och med skriva ut direkt via Wi-Fi.

PRO-1000

PRO-1000

Canons "Crystal-fidelity"-arbetsflöde

Med ImagePROGRAF PRO-1000 kan alla som använder Canon EOS skriva ut sina bilder med tillförsikt, via det specialbyggda foto- och utskriftsprogrammet Digital Photo Professional och plugin-programmet Print Studio Pro. Med detta unika indata-utdataarbetsflöde från Canon kan användarna redigera och skriva ut sina Canon EOS-bilder samtidigt som de behåller den ursprungliga detaljrikedomen och klarheten som först fångades in.

PRO-1000

Bästa tipsen från Canon Explorer Clive Booth när det gäller utskrifter

Galleri

Specifikationer

f1_8-2_8

Chroma Optimizer

CMOS-ikon av 1.0-typ

Användarvänlig färgskärm

DIGIC 7

Byt endast ut bläckpatronen som är tom

Full HD 60p

Pigmentbaserat bläck som räcker länge

Prints up to A2

Skriver ut i upp till A2

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiska bläckdroppar för precisionsutskrift

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Wi-Fi och Ethernet

Print plug-in for photo applications

Pluginmodul för utskrift från bildprogram

Medföljer leveransen

Utmärkelser

Rekommenderas för dig