Lenses for EOS R

Objektiv för EOS R

Utforska utbudet av nästa generations EOS R-systemets objektiv, utformade för optisk perfektion.

UPPTÄCK UTBUDET

Utforska alla möjligheter

Fotografer och filmskapare kan utforska en mängd nya, kreativa fotograferingsmöjligheter med Canon EOS R. Innovativa RF- och RF-S-objektiv ger supersnabb fokusering och enastående optisk kvalitet. EOS R-adaptrarna möjliggör smidig åtkomst till befintliga EF- och EF-S-objektiv, utan att prestandan går förlorad.

EOS R-objektiv, filter

Användningen av EF- och EF-S-objektiv med EOS R-systemet kräver en EOS R-monteringsadapter, som ger fullständig kompatibilitet utan att någon prestanda går förlorad.

Letar du efter ett specifikt RF-objektiv? Förfina din sökning
Filtrera efter

canon-camera

Ett kompakt, tyst och lätt 50mm RF objektiv med en stor bländare på f/1.8, vilket passar perfekt för att förverkliga din kreativa vision.

Köp nu

Ta reda på mer

canon-camera

RF 70-200mm F4L IS USM är ett oumbärligt kompakt och lätt telezoomobjektiv i L-serien som är perfekt för resor, sport, natur och porträtt.

Köp nu

Ta reda på mer

Kompatibilitet med EOS R RF-montering

EOS R-systemet har ärvt alla fördelar från EOS-systemet och precis som det egna utbudet av objektiv har det fullständig kompatibilitet med befintlig EF- och EF-S-optik med adaptrar, plus utbudet av Speedlite-blixtar och tillbehör.

Visa artikel

EOS R RF Mount Compatibility

Behöver du hjälp med att hitta ett objektiv?

Fånga det du älskar med din EOS-kamera. Använd ett av våra objektivväljarverktyg för att hitta det rätta objektivet för dig.

Du kanske även är intresserad av ...