Lenses for EOS R

Objektiv för EOS R

Utforska utbudet av nästa generations EOS R-systemets objektiv, utformade för optisk perfektion.

UPPTÄCK UTBUDET

Utforska alla möjligheter

Fotografer och filmskapare kan utforska en mängd nya, kreativa fotograferingsmöjligheter med Canon EOS R. Innovativa RF-objektiv ger supersnabb fokusering och enastående optisk kvalitet. EOS R-adaptrarna möjliggör smidig åtkomst till befintliga EF- och EF-S-objektiv, utan att prestandan går förlorad.

EOS R-objektiv, filter

Användningen av EF- och EF-S-objektiv med EOS R-systemet kräver en EOS R-monteringsadapter, som ger fullständig kompatibilitet utan att någon prestanda går förlorad.

Letar du efter något särskilt? Förfina din sökning
Filtrera efter

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Ultravidvinkel och superskärpa tack vare den optiska kvaliteten i L-serien och bildstabilisering i fem steg för dynamiska vinklar även i trånga utrymmen

Köp nu

Ta reda på mer

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Det perfekta vardagsobjektivet för kompakta systemkameror i fullformat. Det lättanvända RF 24-105mm F4-7.1 IS STM är lätt, kompakt och redo att ta din fotografering till nästa nivå.

Ta reda på mer

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Fotografera professionellt med din kompakta systemkamera i fullformat med ett zoomobjektiv på 24–70 mm med hög ljusstyrka och bildstabilisering i fem steg.

Köp nu

Ta reda på mer

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM erbjuder kompromisslös skärpa för porträtt tillsammans med suveräna prestanda i svagt ljus och kreativ potential.

Köp nu

Ta reda på mer

Kompatibilitet med EOS R RF-montering

EOS R-systemet har ärvt alla fördelar från EOS-systemet och precis som det egna utbudet av objektiv har det fullständig kompatibilitet med befintlig EF- och EF-S-optik med adaptrar, plus utbudet av Speedlite-blixtar och tillbehör.

Visa artikel

EOS R RF Mount Compatibility

Behöver du hjälp med att hitta ett objektiv?Fånga det du älskar med din EOS-kamera. Använd ett av våra objektivväljarverktyg för att hitta det rätta objektivet för dig.

Du kanske även är intresserad av ...