Lenses for EOS R

Objektiv för EOS R

Utforska utbudet av nästa generations EOS R-systemets objektiv, utformade för optisk perfektion.

UPPTÄCK UTBUDET

Utforska alla möjligheter

Fotografer och filmskapare kan utforska en mängd nya, kreativa fotograferingsmöjligheter med Canon EOS R. Innovativa RF-objektiv ger supersnabb fokusering och enastående optisk kvalitet. EOS R-adaptrarna möjliggör smidig åtkomst till befintliga EF- och EF-S-objektiv, utan att prestandan går förlorad.

EOS R-objektiv, filter

Användningen av EF- och EF-S-objektiv med EOS R-systemet kräver en EOS R-monteringsadapter, som ger fullständig kompatibilitet utan att någon prestanda går förlorad.

Letar du efter ett specifikt RF-objektiv? Förfina din sökning
Filtrera efter

canon-camera

Ett kompakt, tyst och lätt 50mm RF objektiv med en stor bländare på f/1.8, vilket passar perfekt för att förverkliga din kreativa vision.

Köp nu

Ta reda på mer

canon-camera

RF 70-200mm F4L IS USM är ett oumbärligt kompakt och lätt telezoomobjektiv i L-serien som är perfekt för resor, sport, natur och porträtt.

Köp nu

Ta reda på mer

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

Ultravidvinkel och superskärpa tack vare den optiska kvaliteten i L-serien och bildstabilisering i fem steg för dynamiska vinklar även i trånga utrymmen

Köp nu

Ta reda på mer

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Det perfekta vardagsobjektivet för kompakta systemkameror i fullformat. Det lättanvända RF 24-105mm F4-7.1 IS STM är lätt, kompakt och redo att ta din fotografering till nästa nivå.

Ta reda på mer

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Fotografera professionellt med din kompakta systemkamera i fullformat med ett zoomobjektiv på 24–70 mm med hög ljusstyrka och bildstabilisering i fem steg.

Köp nu

Ta reda på mer

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Ett kompakt, lätt och kraftfullt superteleobjektiv som främst är avsett för naturentusiaster som vill ha den ultimata räckvidden.

Köp nu

Ta reda på mer

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM erbjuder kompromisslös skärpa för porträtt tillsammans med suveräna prestanda i svagt ljus och kreativ potential.

Köp nu

Ta reda på mer

Kompatibilitet med EOS R RF-montering

EOS R-systemet har ärvt alla fördelar från EOS-systemet och precis som det egna utbudet av objektiv har det fullständig kompatibilitet med befintlig EF- och EF-S-optik med adaptrar, plus utbudet av Speedlite-blixtar och tillbehör.

Visa artikel

EOS R RF Mount Compatibility

Behöver du hjälp med att hitta ett objektiv?

Fånga det du älskar med din EOS-kamera. Använd ett av våra objektivväljarverktyg för att hitta det rätta objektivet för dig.

Du kanske även är intresserad av ...