CINE LENSES

Cinema-objektiv

Konstruerade för att uppfylla filmfotografernas krävande standarder.

GÖR HELA VÄRLDEN BIOLIKNANDE

Canons Cinema-objektiv ger exceptionell optisk prestanda, robust byggkvalitet och mångsidighet för att uppfylla de stränga kraven inom filmproduktion. Sortimentet är utformat för att täcka 35mm- och Super35mm-kameror i storformat och består av zoomobjektiv och objektiv med fast brännvidd samt ett brett urval av objektivfattningar, bland annat PL-, EF- och RF-fattning. Oavsett om du är en blivande filmskapare, ett erfaret proffs eller något däremellan har Canon en lösning som passar dig.
Cine Primes

Cine Prime

Ett sortiment med cinema-fullformatsobjektiv med fast brännvidd som uppfyller kraven för avancerat filmskapande. De här objektiven finns med PL-, EF- och RF-fattning, har breda T-värden och brännvidder i hela sortimentet. De har distinkta optiska egenskaper som utökar ditt konstnärliga uttryck.

Flex Zoom

Förstklassiga zoomobjektiv med en konstant stor bländare på T2,4 (FF) och T1,7 (S35) över hela zoomintervallet. Kan anpassas efter fullformatskameror och Super35-kameror, utformade för bioliknande och virtuella produktioner.

Flex Zooms
Cine Servo

Cine Servo

Canon Cine Servo-objektiv kombinerar fantastisk optisk 4K-kvalitet med sändningsanpassade funktioner och utgör ett mångsidigt val för sändning och handhållen användning där servostyrning krävs.

Compact Cine Servo

Utformat för 4K Super 35mm-kameror och har inbyggd servokontroll, autofokus och bildstabilisering. Dessa robusta objektiv med EF-fattning är perfekta för handhållen användning eller användning med axelstöd.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Hybrid-RF

Utformad med professionella funktioner som är perfekta för både stillbilder och filmproduktioner. Med hjälp av servo-/motorzoomadaptrar (tillval) kan du smidigt zooma via fjärrstyrning, med anslutningsalternativ och styralternativ som passar flera ENG-, sändnings- och studiotillämpningar.

Förstklassig zoom

Utformat för Super 35mm-kameror med EF- och PL-fattning och ger enastående 4K-bildkvalitet för avancerade filmproduktioner.

Top End Zoom
Compact Zoom

Kompakt zoom

Utformat för Super 35mm-kameror med EF- och PL-fattning och ger enastående 4K-bildkvalitet för avancerade filmproduktioner i en kompakt och lätt design.

Upptäck Canon Pro Video och tänk i nya banor för vad du kan göra med film

Oavsett om du filmar kraftfulla indiedokumentärer, beroendeframkallande drama eller prisbelönta filmer finns det en Canon Pro Video-produkt som kan ta din kreativitet till nya höjder.

Discover Canon Pro Video

Du kanske även är intresserad av