FJÄRRSÄNDNINGSLÖSNINGAR

Canons PTZ-kameror och fjärrnätverkskameror

En serie 4K-kameror med fjärrstyrd panorering, lutning och zoomning (PTZ) med enastående bildkvalitet och exakt kontroll som är utformade för att passa en mängd olika produktioner och tillämpningar.
Canon CR-N500 PTZ-kamera

Produktion och streaming

Gör avståndet kortare med oöverträffad skärpa

Välkommen till den senaste generationens Canon PTZ-fjärrkameror och -styrenheter. Canons lösning erbjuder ett paket för 4K-fjärrproduktion i alla situationer, med jämn panorering och lutning tillsammans med exceptionell bildkvalitet för inomhus- och utomhustillämpningar, medan vår maskinvarustyrenhet och kostnadsfria programvarustyrenheter ger dig möjlighet att styra och justera från en annan plats. Canon har även stöd för de senaste banbrytande applikationerna som automatisk följning* som kan bidra med ett extra automatiserat element för din produktion.

* Tillgängligt på valda modeller. Betald licens krävs.

Upptäck Canons optiska arv genom att ta bilder av hög kvalitet i en mängd olika situationer.

Hela Canon PTZ-sortimentet

 • PTZ-kameror

  CR-N700

  En exceptionell professionell 4K60P PTZ-kamera med 12G-SDI-anslutning och klassledande autofokus med inbyggd intelligent automatisk följning.
 • PTZ-kameror

  CR-X300

  En kompakt IP65-klassad PTZ-kamera med 4K-upplösning, 20x optisk zoom och IP-streaming och -kontroll för en mängd olika tillämpningar.
 • PTZ-kameror

  CR-X500

  CR-X500 har ett robust och vädertåligt hölje och 4K UHD-upplösning, 15x optisk zoom, 12G-SDI och Dual Pixel CMOS AF, vilket gör den till den perfekta PTZ-kameran för fjärrproduktioner och -övervakning.
 • PTZ-kameror

  CR-N500

  Med 15x optisk zoom, 4K UHD-inspelningsfunktioner och Dual Pixel-autofokus med inbyggd intelligent automatisk följning ger CR-N500 exakt kontroll och smidig IP-streaming med enastående resultat.
 • PTZ-kameror

  CR-N300

  Med 4K UHD-upplösning, 20x optisk zoom, Hybrid Auto Focus med inbyggd intelligent automatisk följning och flera protokoll för IP-streaming och kontroll kan du engagera din publik på nya sätt.
 • PTZ-kameror

  CR-N100

  En smidig 4K PTZ-kamera med avancerad autofokus, 20x optisk zoom och flera IP-protokoll med inbyggd intelligent automatisk följning.
 • En lösning för alla typer av scenarier

  Upptäck hur Canons PTZ-lösningar kan användas i en mängd olika tillämpningar med hjälp av vår utmärkta bildhanteringsteknik.

 • Sändning och TV-studio

 • Liveevenemang och musikframträdanden

 • Företagsevenemang och presentationer

 • Högre utbildning

 • Gudstjänstlokaler

 • Sändning utomhus och sportsändning

 • Viktiga tillbehör

  Styr din Canon PTZ-kamera via fjärranvändning eller på plats med hjälp av vår maskinvarustyrenhet och vår kostnadsfria programvarustyrenhet för smidig fjärrstyrning.

  HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

  Hitta en partner nära dig

  Våra betrodda partners tillgodoser dina behov, från ett helt integrerat system till ett specifikt tillbehör för Canon PTZ-produkter. Canons auktoriserade återförsäljare erbjuder expertsupport för sortimentet av 4K PTZ-kameror.

  CR-N500
  CR-S700R

  Utvalda produkter

  Canons robotkamerasystem CR-S700R

  Professionell fjärrstyrning av panorering, lutning och zoom för stillbildsfotografering, kompatibel med kameror med utbytbara objektiv.

  Lösning

  Se Canons PTZ-nätverkssortiment

  När övervakning verkligen är viktigt, kan Canons sortiment av nätverkskameror erbjuda en lösning. Kompakta, men med rejäla prestanda, ger de en enastående bildkvalitet, även i svagt ljus där säkerhetsriskerna är större.

  Enkel att installera och med ett brett synfält

  Canons sortiment av PTZ-övervakningskameror är idealiskt för tillämpningar som trafikhantering, stadsövervakning och butiksparkeringar.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Upptäck Canon Pro Video och tänk i nya banor för vad du kan göra med video

  Oavsett om du filmar kraftfulla indiedokumentärer, beroendeframkallande drama eller prisbelönta filmer finns det en Canon Pro Video-produkt som kan ta din kreativitet till nya höjder.

  Registrera dig nu

  Bli inspirerad, registrera dig nu

  Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.

  Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

  Fyll i formuläret nedan så kontaktas ni av en representant från Canon.