LEGRIA-VIDEOKAMEROR

4K-kameror

Oavsett om du vill föreviga värdefulla minnen eller få utlopp för din kreativa ådra finns det en Canon-videokamera som passar perfekt.
UPPTÄCK UTBUDET
Canon Camera

Canon LEGRIA 4K-kameror

Med LEGRIA HF G-serien får du avancerad teknik och massor av kreativ kontroll i en videokamera som är enkel att använda. Den passar perfekt för vloggare, YouTubers, dokumentärfilmare och oberoende filmskapare.

Hela sortimentet av Canon LEGRIA-videokameror

Skapa enastående filmer som uttrycker din passion för storytelling med den avancerade LEGRIA HF G-serien.

Avancerad teknik

Filma otroligt mjuka och levande videor – även under svåra ljusförhållanden – tack vare funktioner som en CMOS- eller HD CMOS PRO-sensor av 1.0-typ med 4K, ett inbyggt gråfilter, 5-axlad bildstabilisering med Powered IS och Wide DR.

Canon Camera
Canon Camera

Bekväm och kreativ fotografering

Fotografera enkelt med en kamera med professionell zoomspak, fällbar sökare och en intuitiv touchskärm. Använd de anpassningsbara funktionsknapparna och ratten för bättre kontroll och snabbare hantering. Du kan även ansluta en mikrofon och hörlurar för högkvalitativt ljud.

Dela direkt via internet

Du kan överföra filmer direkt till internet – utan dator – när du har gått igenom några enkla konfigureringssteg. Anslut bara videokameran till det trådlösa hemnätverket* och börja dela filmerna på YouTube, Facebook och Twitter eller via e-post.

Canon Camera
Canon Camera

Wi-Fi-fjärrkontroll

Få Live View-fjärrkontroll av inställningarna till LEGRIA-videokameran med Wi-Fi via en smartphone eller surfplatta. Perfekt för fotografering under förhållanden när det är svårt att komma åt kameran.

REDO ATT HJÄLPA TILL

Hjälp och support

Vi finns här för att svara på dina frågor, lösa problem och hjälpa dig på vägen om du behöver en reparation.
Support
  1. Ljudutgång via USB stöds inte

    * Direkt internetdelning och sändning via serverfunktioner kräver ett image.canon-konto. Det är möjligt att image.canon inte stöds i alla länder och regioner. Mer information finns på www.canon-europe.com/cig