Professionella skärmar

Canon DP-V1830

Den professionella skärmen DP-V1830 har en kompakt och lätt design för användning antingen i studion eller på plats och ger enastående 4K HDR-bildprestanda.

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i det korta formuläret så kontaktas du av en produktspecialist från Canon.

Specifikationer

 • 18-tums 4K HDR-skärm

  LCD-panel med 3 840 x 2 160 upplösning ger 1 000 cd/m² fullskärmsljusstyrka

 • Fantastisk bildkvalitet

  Uppfyller standarderna Dolby Vision och EBU TECH3320*

 • Avancerad HDR-övervakning

  Vågformsmonitor, False Colour, intervallkontroll och mycket mer

 • Kompromisslös anslutning

  En HDMI-ingång och 12G-SDI-kontakter (fyra ingångar och fyra utgångar)

 • Dubbel/kvadrupel bildvisning och stöd för 8K

  För smidig övervakning av flera kameror och arbetsflöden med hög upplösning

 • Robust och kompakt

  Kompakt och lätt på 7,5 kg

* Klass 1A-bedömning för kontrastförhållande, toppluminans, svartnivå, luminansjämnhet och fördröjning.

PRODUKTSUPPORT

Uppdatering tillgänglig

Den nya firmware (v1.1) erbjuder helt nya funktioner, bland annat ytterligare HDR-övervakningsverktyg, SDI/HDMI-multivy och mycket mer. En inbyggd SDI-växlare finns nu tillgänglig till extra kostnad för effektiviserade produktioner med flera kameror.

HDR-övervakningsverktyg

DP-V1830 har Canons prisbelönta avancerade HDR-övervakningsverktyg som hjälper till att utvärdera HDR-innehåll, vilket ger detaljerad och exakt information om varje aspekt i den visade signalen.

 • HDR-vågformsmonitor/RGB-parad

  Analysera ljusstyrkan i en bild från vänster till höger med en bildskärmsskala som stöder IRE-, PQ-, HLG- och Log-signaler från flera tillverkare.

 • HDR felaktiga färger

  Exponering och bildbeskärning återges visuellt baserat på detaljerade och anpassningsbara färgskalor för IRE, PQ eller HLG.

 • Intervallkontroll

  Växlar skärmvisningen till svartvitt och gör att användaren kan ange en högsta ljusstyrkenivå för att enkelt identifiera områden som behöver justeras.

 • Pixelvärdeskontroll/kromaticitetsdiagram

  Undersök noggrant färg- och ljusstyrkevärden för en specifik pixel. Ett CIE-diagram visas även för att illustrera pixelns färgrymd eller hela bildens färgomfång.

 • Visning utanför intervallet

  Växlar skärmvisningen till svartvitt och markerar färger utanför det valda färgomfånget. Användare kan välja ITU-R BT.709 eller intuitivt intervall.

 • HDR/SDR-jämförelsevy

  En avancerad funktion som konverterar HDR-innehåll till SDR för utvärdering sida vid sida. Den här funktionen kan användas för att jämföra originalinnehåll med aktiverad LUT eller CDL för användare.

 • HDR-histogram

  En grafisk representation av fördelningen av ljusstyrka i en bild. Den här funktionen kan även illustrera ljusstyrkans intervall för SDR och HDR.

 • Monitor för bildluminans

  Ett innovativt verktyg som gör det möjligt för användare att noggrant övervaka förändringar vid högsta ljusstyrka över tid när filmsekvenser visas.

 • Multiinformationsvy

  Använd flera HDR-övervakningsverktyg samtidigt utan att störa den visade bilden.

18” Display with Exceptional Brightness

18-tums skärm med oöverträffad ljusstyrka

DP-V1830 har en 18-tums 4K UHD LCD-panel med jämn fullskärmsljusstyrka upp till 1 000 cd/m². Skärmen ger fullkomliga HDR-prestanda och -noggrannhet och kompletteras med en mycket låg svartnivå på 0,001 cd/m².

Naturlig färgåtergivning och detaljerad HDR-bildkvalitet

Canons avancerade skärm och teknik för lokal dimning ger banbrytande ljusstyrka, detaljerade skuggor och ett brett färgomfång i hela bilden. Detta ger oöverträffat HDR-innehåll och uppnår standarderna Dolby Vision-certifiering och klass 1A i EBU TECH33201.

1Klass 1A-bedömning för kontrastförhållande, toppluminans, svartnivå, luminansjämnhet och fördröjning.

Faithful Colour Reproduction and Detailed HDR Image Quality
Simultaneous Dual/Quad Display and 8K Support

Samtidig dubbel/kvadrupel bildvisning och stöd för 8K

DP-V1830 har stöd för samtidig visning av upp till 4K i antingen dubbel eller kvadrupel matris för samlad övervakning av flera kameror. Den här funktionen har stöd för visning av både SDI- och HDMI-signaler samtidigt, samt enskilda bildprofiler eller användar-LUT för varje ingång*. Skärmen har även stöd för 8K-videosignaler och är redo för framtida arbetsflöden med hög upplösning.

* Tillgängligt i juli 2022, firmware

Inbyggd SDI-växlare

DP-V1830 har en MULTI-FUNC SDI-utgång* som gör att enheten kan fungera som en 4-vägs SDI-ingångsväxlare, vilket gör produktioner med flera kameror mer effektiva. Den här inbyggda växlaren kan stödja en mängd olika arbetsflödesprogram, till exempel genom att skicka ett utmatningsflöde till en regissörs skärm, externa inspelare eller livestreaminglösning.

* Betald licens krävs, tillgänglig från juli 2022, firmware

Canon Camera
Lightweight and Portable Design

Lätt och kompakt design

Ett kompakt format på 7,5 kg gör DP-V1830 perfekt för produktion på resan. Alternativ för likströmsingång, VESA och 19-tums rackmonterad installation ger exceptionell flexibilitet.

Kompromisslös anslutning för enkel integrering

DP-V1830 är utrustad med en HDMI-ingång och 12G-SDI-kontakter (fyra ingångar och fyra utgångar) som kan leverera 4K 60P 4:2:2 10-bitars eller 4K 30P 4:4:4 12-bitars signaler, perfekt för smidig integrering i flera arbetsflöden.

Canon Camera
Canon Camera

Fjärrstyrning/länk till flera skärmar*

För ytterligare flexibilitet och bekväm styrning kan DP-V1830 kopplas till en dator, surfplatta eller smartphone (via en LAN-anslutning) för att aktivera webbgränssnittet för fjärrstyrning. Det här touch-optimerade användargränssnittet gör det möjligt att visa bilder i realtid, detaljerad signalinformation och direkt kontroll över ingångar, övervakningsverktyg och inställningar. Dessutom kan användare koppla samman flera Canon-skärmar via ett lokalt nätverk för att justera bildinställningar eller växla ingångar samtidigt.

* Tillgängligt i juli 2022, firmware

DP-V1830

Vad innehåller kartongen?

 • Skärmen DP-V1830

 • Installationsguide

 • Varningsbroschyr

Relaterade produkter

 • Professionella skärmar

  DP-V3120

  31-tums 4K HDR professionell skärm med branschledande 2 000 cd/m2, vilket ger större flexibilitet för arbetsflöden vid HDR-produktion.
 • Professionella skärmar

  DP-V2730

  En 27-tums 4K HDR-referensskärm med omfattande funktioner för professionell sändning och efterbehandling.
 • Professionella skärmar

  DP-V2411

  En 24-tums referensskärm med hög ljusstyrka, brett färgomfång och omfattande funktioner för HDR-produktion.
 • Professionella skärmar

  DP-V1711

  Robust, bärbar 17-tums 4K UHD-skärm med 12G-SDI och omfattande HDR-funktioner.