Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Canons tilläggsprogram för utskrift i Photoshop är det perfekta gränssnittet mellan dina Photoshop-bilder och din imagePROGRAF-skrivare. Den gör det möjligt för 16 bitars bildfiler att överföras direkt till skrivaren, och bibehåller originalbildens stora omfång och enastående gradering.

Fördelar

  • Bibehåll 16 bitars färgarbetsflöde från fotografering till utskrift
  • Smidigt arbetsflöde sparar tid och kraft
  • Automatisk avkänning av färgrymd
  • Avancerade färgjusteringsfunktioner
  • Skapa galleriomslag för canvas
  • Visa enkelt den utskrivna effekten av små bildvariationer

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Print Plug-In for Photoshop

Bibehåll bildernas höga kvalitet


Vanligtvis begränsar operativsystem skrivardrivrutiner till 8 bitars bearbetning, vilket ger allt annat än perfekta resultat. Canons tilläggsprogram för utskrift i Photoshop kringgår det här problemet genom att skriva ut direkt till skrivaren. Det gör att bildkvaliteten på 16 bitar bibehålls och du kan få med originalbildens stora omfång och hela gradering i utskriften.

Spara tid tack vare smidigt arbetsflöde


Konfiguration av utskriftsinställningar är sammanslagen till ett enda steg, och ger dig ett färgarbetsflöde från inmatning till utskrift. Eftersom tilläggsprogrammet för utskrift i Photoshop automatiskt identifierar information om färgrymd som finns inställd i dina Photoshop-filer behöver du inte bekymra dig om att konvertera om färger.

Avancerade färgjusteringar


Det går att finjustera färgbalans, kontrast, mättnad och andra detaljer – om du så vill. Resultaten uppdateras i realtid via en förhandsgranskning av bilden. Det innebär att du alltid kan fånga din vision exakt så som du tänkt dig, utan att behöva röra den ursprungliga Adobe Photoshop-filen.

Nya möjligheter med canvas-utskrift


Med det nya imagePROGRAF-tilläggsprogrammet för layout kan användare förbereda sin bild som en Canvas-utskrift och justera bilden för utskrift så att den är klar för montering på en träram.

Perfekta resultat med varierad utskrift


Med tilläggsprogram för utskrift i Photoshop kan du snabbt skapa och skriva ut en uppsättning bildmönster som innehåller små variationer. Bilderna ordnas i en matris eller i en enda remsa, så att det blir enkelt att se de små effekterna av färginställningsvariationer i utskriften.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Print Plug-In for Photoshop, dess funktioner och vad den kan göra.