Artikel

Få större utväxling av distansarbete – få inspiration via vårt Therefore webinar

Lär dig mer om fördelarna med distansarbete, hur du anpassar din verksamhet och hur Therefore kan hjälpa dig genom övergången.

Titta på webinaret

Remote working, home working, home calling

Håll din affär vid liv med hjälp av arbete på distans

Titta på webinaret

Bygg en säker organisation för distansarbete

Det som hänt under den senaste tiden tvingar alltfler företag att tänka om gällande sin hantering av medarbetare och hur de kommunicerar med kunderna. Företag måste anpassa sig till det nya arbetssättet, som blir alltmer virtuellt, mobilt, rörligt och distansbaserat. För att företaget ska kunna blomstra, och inte bara överleva under och efter denna tidsera, måste du betrakta distansarbete som en långsiktig lösning. Det innebär att förse medarbetarna på distans med rätt samarbetsverktyg, inte bara för att säkerställa företagskontinuitet, utan även för att ge medarbetarna en smidig upplevelse när de arbetar hemifrån, så att de kan förbli produktiva och motiverade.

I det här webinaret delar våra experter med sig av fördelarna med distansarbete samt de viktiga verktygen som medarbetarna behöver för att lyckas med distansarbetet. Webinaret beskriver hur viktig molninfrastrukturen är när det gäller effektivt och säkert samarbete vid distansarbete. Med Canons Therefore-lösning kan användarna få åtkomst till, dela, automatisera och analysera information i hela företaget på distans. Canon har rätt lösning för att ge dig stöd under övergången till det nya arbetssättet.

Liknande lösningar

Upptäck mer

Lär dig mer om fördelarna med säkert distansarbete för medarbetarna

PRATA MED VÅRT TEAM