ARTIKEL

Hur ser prisbelönt digital transformation ut?

Marc Bory, vice vd, Digital Printing & Solutions Marketing and Innovation, Canon Europe

Award-winning digital transformation in action in the office

Allt-i-ett-lösningar och enkla korrigeringar – den digitala transformationsvärlden är full av dem.

Alla som har erfarenhet inom det här området vet dock att digitalisering inte är en förändring som sker över en natt. Det krävs noggrann hänsyn till processer, långsiktiga investeringar och fokus på ett urval av lösningar och tjänster.

Med ny teknik på marknaden nästan varje dag är det viktigt att välja framtidssäkra strategier som kan utvecklas i takt med organisationens växande behov.

Vi har hjälpt företag att navigera på sina digitala transformationsresor under många år, och detta återspeglas i vårt prisbelönta utbud av maskin- och programvarulösningar. Ett brett utbud innebär att vi ger företag möjlighet att skapa ett fullständigt digitalt ekosystem. Vi hjälper till att ansluta skrivare, scanners och samarbetsverktyg i ett sammanhängande paket för att skapa effektivitet i alla delar av företaget – med en enda kontaktpunkt för all teknik.

Förra året var det inte bara våra kunder som hyllade kvaliteten på våra lösningar. Vi befäste vårt långvariga erkännande av oberoende branschorgan med en ny uppsättning utmärkelser.

uniFLOW Online

Utskrift, kopiering och scanning. Oavsett om det sker hemma, på kontoret eller någon annanstans är effektivitet och säkerhet avgörande för effektiva hybridarbetssätt.

Vår avancerade molnplattform för utskrifts- och scanningshantering, uniFLOW Online, ligger redan i framkant och används av tusentals organisationer över hela världen för att optimera processer och sammanföra arbetsplatser. NT-ware, den Canon-ägda programvaruutvecklaren i uniFLOW-serien, har nu blivit marknadsandel på nummer 1 i Västeuropa. I slutet av 2022 kammade den även hem en serie utmärkelser.

Buyer’s Laboratory Inc. (BLI) tilldelade uniFLOW Online priset Outstanding Cloud Output Management Solution 2023 för femte året i rad.

BLI tilldelade dessutom uniFLOW Online Solutions Pick Award 2023, med en hyllning till dess blandning av utmatningshantering och scannings/inläsningsautomatisering.

Som ett erkännande av lösningens intuitiva design och kraftfulla säkerhetsfunktioner utsåg Document Manager (DM) UniFLOW Online till deras Print Fleet Management Solution of the Year 2022.

När företag behöver kontrollera dokumentarbetsflöden, hantera utskrifts- och serverkostnader, öka informationssäkerheten och göra hybridarbetet mer produktivt kan uniFLOW Online hjälpa dem att göra det bättre.

Therefore Online

En framgångsrik digital transformation innebär att du har full kontroll över dokumentarbetsflöden samtidigt som du identifierar och förbättrar processer som saktar ned företaget.

Därför tilldelades vår ECM-plattform (innehållshantering för företag) Therefore Online tre utmärkelser: BLI:s Solutions Pick Award 2023, DataMaster:s Best ECM Solution for HR 2022 och Info-Tech Research Group:s Leader in the ECM Market.

Therefore Online hjälper organisationer att få mer gjort på kortare tid. Det hämtar data från inkommande dokument, till exempel fakturor, och placerar dem direkt i befintliga processer med hjälp av smart versionskontroll, för bättre och felfritt samarbete. Det eliminerar dessutom krånglet med formulär och e-signaturer och allt drivs av plattformens banbrytande AI-motor, som kan hantera alla dessa utmaningar och mycket mer.

IRISXtract

Många företag hanterar hundratals, ibland till och med tusentals, dokument som kommer in varje dag. Ofta kommer de i olika utformningar. Till exempel fakturor, avtal, rapporter, inköpsordrar. Att sortera dessa stora volymer manuellt tar värdefull tid.

Vår dokumentbehandlingslösning IRISXtract tar hand om detta, vilket frigör tid för de anställda som kan ägna sig åt mer strategiska uppgifter. Som ett resultat valdes den ut av Document Manager som dess Data Capture/Recognition Product of the Year 2022, med avseende på den smidiga integreringen, den smarta dataextraheringen och den omfattande automatiserade dataextraheringen.

A3-/A4-enheter

A3- och A4-utskrifter är fortfarande de mest använda och mångsidiga formaten, och om du väljer rätt enhet kan organisationens flexibilitet förbättras. Till exempel vann vår i-SENSYS MF832Cdw BLI Pick-utmärkelsen, A4-kategori 2023 och vår imageRUNNER C1538iF vann ytterligare en BLI Pick-utmärkelse, A4-kategori 2023.

Rachel Dean, teknisk redigerare på Keypoint Intelligence’s Office Group, förklarade varför de två enheterna utmärkte sig:

”Perfekt tillförlitlighet och intuitiva funktioner gör att teamen kan arbeta med optimal produktivitet. Det finns dessutom en mängd olika flexibla alternativ för mobil och moln, medan snabba utskrifts- och scanningshastigheter möjliggör effektivt samarbete – allt detta tilltalar dagens moderna kontor, vilket omfattar hybridarbetare.”

Företag som ignorerar hållbarhet – särskilt i sin kärnverksamhet – straffas dessutom av sina kunder. Och de kommer att inse att de mött sin överman. Enligt BLI ligger våra A4-laserenheter i synnerhet långt före marknaden vad gäller energieffektivitet och de utsåg Canon till Most Energy Efficient Laser A4 Brand Award 2023-2025.

Pete Emory, chef för forskning och utveckling i USA/Asien vid Keypoint Intelligence, konstaterade:

”De 12 Canon [laser A4]-enheterna använde sammantaget 37 % mindre energi än de två följande konkurrenterna tillsammans.”

Vi tilldelades även iF Design Award 2022 och slutligen valde BLI ut oss till priserna ”Line of the Year”, A3-kategori 2022 och A4-kategori 2023, med avseende på vår kontinuerliga investering inom dessa områden.


Den digitala transformationen består av många rörliga delar, från informationssäkerhet och samarbete till automatisering och optimering av arbetsflödet. Men de beslut som företag fattar nu påverkar deras framgång i flera år.

Att arbeta med en betrodd partner för att identifiera deras behov kan göra processen enklare och säkerställa att de pengar som spenderas på översyn av verksamheten för den digitala eran får största möjliga effekt.

Behöver du hjälp med din digitala

Kontakta oss nu för att ta reda på hur vårt ekosystem för digital transformation kan förändra och utveckla din verksamhet.

Relaterade produkter och tjänster

  • Canon Camera
    Förbättra din maskinpark med en snabb, kompakt multifunktionsskrivare som effektiviserar dokumentdigitalisering med en intuitiv användarupplevelse.
  • en kvinna som arbetar hemifrån
    Effektiv programvara med kraftfulla funktioner för dokumentarbetsflöden – förändra ditt sätt att hantera och dela företagsdokument.
  • En man och en kvinna på ett kontor som pekar på en bärbar dators skärm.
    En avancerad, säker utskrifts- och scanningslösning som gör det möjligt för företag att hantera hela utskriftsmiljön via molnet.

Läs mer