Eos R System

Canon EOS R System

Fånga framtiden

Ett system utformat för framtiden, idag.

EOS R Systemet bygger på över tre årtionden av kontinuerlig EOS-innovation och baseras på en banbrytande objektivfattning som erbjuder fler kreativa möjligheter och ännu fler dynamiska sätt att fånga varje ögonblick. Det omdefinierar gränserna för fotografering och filmskapande.

EOS R the front

Integrera och utöka

EOS R Systemet är utformat för att komplettera och utöka dina kreativa möjligheter. Det erbjuder ett intuitivt sätt att fotografera och passar enkelt i ditt befintliga EOS system och tar dig till nya platser som fotograf eller filmskapare, tack vare de enastående RF-objektiven och kompatibiliteten med EF- och EF-S-sortimentet.

Ett speciellt utbud av objektiv

Förbättra och utöka din värld

Canons utbud av systemkameror är utformat för att ge alla fotografer och filmskapare bästa möjliga resultat. Tack vare EOS R Systemet är nu Canons utbud stort och öppet för alla.

EOS R kompakt systemkamera med fullformat

EOS R Systemet följer befintliga EOS-spegelreflexkameror med liknande hantering och ergonomi, men är mindre och lättare. Det öppnar upp för en ny värld för fotografering och filmskapande med banbrytande teknik.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS spegelreflexkameror

Spegelreflexkameror har en optisk sökare via ett prisma och ett spegelsystem, så att du kan se motivet med egna ögon genom objektivet. Det är en väg mot seriös fotografering och filmskapande med traditionell hantering och det bredare utbudet av objektiv att välja bland.

Läs mer

EOS DSLR

EOS M kompakt systemkamera

När storleken är viktigast och du inte vill ha spegelreflexkamerans extra storlek och vikt, erbjuder utbudet av kompakta systemkameror i EOS M serien från Canon flexibilitet och bekvämlighet med hög bildkvalitet för både filmer och bilder.

Läs mer

EOS M Mirrorless

Hitta det system som passar dig

Det legendariska EOS-systemet har i över 30 år hjälpt fotografer och filmskapare att hålla sig i framkant. Med vårt utbud av kameror och objektiv har vägen mot ökad kreativitet aldrig varit enklare.

TA REDA PÅ MER

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Förverkliga din kreativa vision

EOS R Systemet har ärvt alla fördelar från EOS-systemet och precis som det egna utbudet av objektiv har det fullständig kompatibilitet med befintlig EF- och EF-S-optik med adaptrar, plus utbudet av Speedlite-blixtar och tillbehör.

Läs mer

Realise your creative vision

Relaterade produkter

I händerna på proffsenTa reda på hur professionella fotografer och filmskapare har fått bättre kvalitet och detaljrikedom i sina stories med EOS R-systemet.

Se alla artiklar
  • Canon
  • kamera
  • ...
  • EOS R System: Kameror, objektiv och adaptrar