EOS R7

Kompakta systemkameror

Canon EOS R7

EOS R-teknik möter APS-C-design, för en hybridsystemkamera som är liten, snabb och kraftfull.

Utforska naturen

 • Vad är nästa steg?

  EOS R7 för vidare arvet av våra formidabla EOS 7D-kameraserier. Den har toppmoderna prestanda, otrolig hastighet och nästa generations spegellösa kamerahus i EOS R-serien.

 • EOS R-innovation möter APS-C-design

  EOS R7:s är uppbyggd kring en sensor i APS-C-storlek som ger 1,6 gånger längre telefotoräckvidd än med liknande brännvidd på en kamera i fullformat. Det är som att stå precis intill motivet och kameran ger dig möjlighet att fånga djurmotiven och spännande rörelser i hela bildramen.

 • Specifikationer

  • Dual Pixel CMOS AF II

   Autofokus som känner igen och följer människor, djur och fordon

  • Serietagning på upp till 15 b/s

   Plus 30 b/s-serier med kamerans elektroniska slutare4

  • 32,5 megapixels sensor i APS-C-storlek

   Den perfekta balansen mellan upplösning, hastighet och prestanda i svagt ljus

  • -5 EV-fokusering i svagt ljus2

   Exakt fokus i svagt ljus

  • ISO 32000

   Maximal känslighet som standard

  • Full HD upp till 120p

   För mycket jämna rörelser9

  • Kollaborativ optisk bildstabilisering

   Kamerahusets och objektivets stabilisering arbetar tillsammans för upp till 7 stegs kompensering mot kameraskakningar3

  • 4K/60 p

   Videoinspelning

  • Sökare med 2,36 miljoner punkter

   Med uppdateringsfrekvens på upp till 120 b/s10

  • 7,5 cm vinklingsbar touchskärm med 1,62 miljoner punkter

   Visa motivet ur ett nytt perspektiv

  • DIGIC X-processor

   Responsiv kontroll och minimal EVF-fördröjning

  HÄMTA NY FIRMWARE FÖR EOS R7 NU

  Dra nytta av Canons VR-lösningar genom att uppdatera din EOS R7 för att göra den kompatibel med Canons RF-S 3.9mm F3.5 STM DUAL FISHEYE-objektiv.

  Klicka på länken nedan för mer information och för att hämta nu.
  TA REDA PÅ MER

  VI PRESENTERAR EOS R7

  Nästa kapitel inom APS-C-kameradesign

  Se hur naturfotografen och innehållsskaparen Dani Connor använder EOS R7 i sin jakt på det iberiska lodjuret.

  Snabböversikt över EOS R7

 • Nästa generations autofokus

  Med deep learning AI och motivigenkänning

 • Bildstabilisering på ny nivå

  Med 7 stegs3 kompensering mot kameraskakningar vid fotografering med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM och upp till 8 steg13 med andra RF-objektiv

 • Hastighet och prestanda som slår dig med häpnad

  Det perfekta fotoögonblicket varar ibland bara i några bråkdelar av en sekund. Därför har vi gjort EOS R7-modellen otroligt snabb.

 • Nästa kapitel för bildkvalitet

  Foton och videoklipp som överträffar förväntningarna

 • Nästa stora grej inom EOS-design

  Nya funktioner, välbekant känsla

 • Nästa steg inom kommunikation

  Dela, skicka, strömma och bearbeta

 • Nästa generations autofokus
  Med deep learning AI och motivigenkänning

  EOS R7-modellen har utformats med samma AI-djupinlärning och iTR AF-teknik som i våra EOS R3-, EOS R5- och EOS R6-kameror. Tack vare detta kan den identifiera människor, djur och fordon, och bibehålla knivskarpt fokus var motiven än befinner sig inom bildramen.

  Autofokus som överträffar förväntningarna

  Du som är naturfotograf kommer att uppskatta kamerans möjligheter att identifiera flygande fåglar och fokusera på dem när de flyger över landskapet. Du som är sportfotograf kommer att gilla förmågan att spåra motiven vid snabba och oförutsägbara rörelser, även om de bär hjälm, tittar åt ett annat håll eller hänger upp och ned.

  EOS R7:s Dual Pixel CMOS AF II-fokussystem täcker och spårar motiv i nästan 100 procent av bildramen 1 och säkerställer snabbt och exakt autofokus, även vid så låga ljusnivåer som -5EV 2 eller med maximal bländaröppning så liten som f/22.

  Autofokus som överträffar förväntningarna

  Bildstabilisering på ny nivå
  Med 7 stegs kompensering mot kameraskakningar3

  Tänk om du kunde ta bilder med lång exponeringstid utan stativ utan att bilden blir suddig. Eller hålla bilden stadig när du filmar gåendes med kameran. Med den inbyggda bildstabilisator (IBIS) i EOS R7 öppnas flera dörrar för kreativitet och du får möjlighet att testa nya sätt att använda kamerasystemet.

  Med 7 stegs kompensering mot kameraskakningar
  Stadig – även om inte du är det

  Stadig – även om inte du är det

  IBIS-tekniken i kameran tillämpas på den optiska bildstabiliseringen som är inbyggd i många av våra RF-objektiv. Tack vare den blixtsnabba kommunikationshastigheten i RF-fattningen och dess fysiska bredd på upp till 7 steg3 med RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM och upp till 8 steg13 med andra RF-objektiv med 5-axels stabilisering tar du skarpa bilder vid handhållen fotografering med långa exponeringstider utan kameraskakningar.

  Den inbyggda bildstabilisatorn ger även ett mycket effektivt sätt att motverka kameraskakningar vid användning av objektiv som inte har bildstabilisering, tack vare den breda objektivfattningen i EOS-R-systemet.

  EOS R7 – panorama

  Systemet jämnar även ut lutande horisonter och ser till att motiven behåller skärpan när du panorerar eller fotograferar panoramabilder.

  Knivskarpa filmer

  En tredje teknik läggs till vid videoinspelning, användning av IBIS och bildstabilisering: Movie Digital IS. Tillsammans bidrar dessa system till att jämna ut kamerarörelserna, så att det nästan ser ut som att du använt ett stativ.

  så gott som omedelbart …
  Hastighet och prestanda som slår dig med häpnad

  Det perfekta fotoögonblicket vara ibland bara i bråkdelar av en sekund. Därför har vi gjort EOS R7-modellen för att otroligt snabb. Ta RAW-, JPEG- och HEIF-filer med otroliga 15 b/s6 – eller upp till 30 b/s4 vid användning av kamerans tystgående elektroniska slutare7 med kontinuerlig AF och AE som reagerar så fort du fotograferar. Med en topphastighet på 1/16 000 sekunder för den elektronisk slutartiden fångar du detaljer som ofta missas av blotta ögat.

  DIGIC X-processor

  Utformad för snabba svarstidet

  Kamerans DIGIC X-processor erbjuder snabb, livfull hantering och eliminerar så gott som sökarfördröjning för en riktigt responsiv fotoupplevelse. Du kan ta upp till 42 RAW-filer och 126 JPEG-bilder i en enda 30 b/s-sekvens.8

  Jämna rörelser som fångas perfekt på filmen

  Spela in med bildhastigheter på upp till 60p i 4K och upp till 120p i Full HD9. Fånga rörliga motiv med otrolig precision och skapa snygga slow motion-effekter under efterbehandlingen.

  Jämna rörelser som fångas perfekt på filmen

  Nästa kapitel för bildkvalitet.
  Foton och videoklipp som överträffar förväntningarna

  Oavsett om du tar stillbilder eller filmar får du fantastiska resultat med EOS R7, som har en CMOS-sensor på 32,5 megapixel och en DIGIC X-bildprocessor. EOS R-systemets tekniska fördelar i kombination med vår expertis inom optik och sensordesign ger dig bättre bildkvalitet än någonsin tidigare.

  Fotografera världens mest utrotningshotade katt

  Bildkvalitet som överträffar förväntningarna

  Bilderna är fulla av detaljer, färg och dynamiskt omfång – även i svagt ljus, tack vare sin maximala känslighet på ISO 32 000. Skapa 4K-videomaterial av mycket hög kvalitet genom översampling av 7K-sensorutmatning. Med Canon Log 3 får du ett brett dynamiskt omfång och redigeringsalternativ efter inspelningen.

  Bildkvalitet som överträffar förväntningarna

  Tagen med EOS R7

  • f/11
  • 1/80
  • 32000

  Nästa stora grej inom EOS-design
  Nya funktioner, välbekant känsla

  Ta kreativiteten till nya nivåer med en kamera som tillhandahåller ny teknik på ett smidigt sätt, men ändå känns lika bekant och instinktiv som din spegelreflexkamera. De nya designfunktionerna – som den kombinerade autofokuspunktsväljaren och det bakre styrhjulet – kombineras med klassisk EOS-hantering och välbekanta menysidor, så att du känner dig som hemma redan från början.

 • Elektronisk sökare

  Till och med den fantastiska elektroniska sökaren med 2,36 miljoner bildpunkter för 120 bilder/s10 inkluderar simulering av optisk sökare för att underlätta för dem som övergår från spegelreflexkameror.

 • Vinklingsbar LCD-skärm

  Den vinklingsbara skärmen gör det enkelt att fotografera från svåra vinklar. Har stöd för vertikal videoinspelning, vilket gör det enkelt att spela in videoklipp för sociala medier.

 • Kombinerad autofokuspunktsväljare

  Den kombinerade autofokuspunktsväljaren och det bakre styrhjulet är några av de nya designfunktionerna.

 • Fördelen med APS-C

  Fördelen med APS-C

  EOS R7:s är uppbyggd kring en sensor i APS-C-storlek som ger längre telefotoräckvidd än med samma brännvidd på en kamera i fullformat. Det mindre sensorformatet innebär att EOS R7 är enklare att bära med sig. Perfekt när du är på naturresor, fotograferar flyguppvisningar eller vill fånga vad som händer på banan.

  Integrera och utöka

  På tal om objektiv – det går att använda dina befintliga EF- och EF-S-objektiv med EOS R7 med hjälp av monteringsadaptrar från Canon. Tack vare EOS R-systemets många funktioner använder du objektiven precis som tidigare, och till och med lite bättre.

  Anpassa EOS R7 på ett sätt som du gillar. Du får tillgång till anpassningsbara rattar och knappar tillsammans med de anpassade fotograferingslägena och den programmerbara Min meny-skärmen.

  Integrera och utöka

  ”HELT OTROLIGT ATT KUNNA ANVÄNDA EN KAMERA MED R-SYSTEMETS HASTIGHET OCH RÄCKVIDD I KOMBINATION MED EN APS-C-SENSOR”.

  Nästa steg inom kommunikation
  Dela, skicka, strömma och bearbeta

  EOS R7 är en anslutningsbar kamera som du kan använda med din smartphone, surfplatta eller dator via Canon Camera Connect-appen. Anslut till din smarta enhet med Bluetooth Low Energy-länken för att bläddra bland, hämta och dela bilder och videor i helstorlek eller reducerad storlek med Wi-Fi – var du än fotograferar. EOS R7 är även anpassad för iPhone11 så att du kan ansluta via en höghastighets-USB-C-kabel.

  Uppdatera dina följare på sociala medier med spännande händelser i samma ögonblick som de sker eller skicka bilder direkt till en kund om du är professionell fotograf. Med EOS R7 går det även att direktsända video till YouTube5.

  Anslutningsdiagram

  Kom igång med redigeringen tidigt

  I och med den inbyggda Wi-Fi-funktionen ansluter du enkelt till vår onlinegateway image.canon för sömlös direktöverföring12 av bilder och videoklipp för molnlagring för senare granskning. Överför alla bilder så att de är redigeringsredo när du kommer hem eller gör en bedömning och överför bara de bilder som du föredrar.

  Kom igång med redigeringen tidigt

  Canon har som mål att uppnå netto noll koldioxidutsläpp från sina affärsverksamheter före 2050

  Vi tänker uppnå det genom att leverera en genomsnittlig förbättring på 3 % per år i indexet för förbättringar av koldioxidutsläpp per produkt. Det skulle innebära en minskning på ungefär 50 % från 2008 till 2030. Detta är i linje med den minskningsnivå som anges i Parisavtalet.

  Vi fortsätter att genomföra målgranskningar ur ett långsiktigt perspektiv som ett sätt att kontrollera vårt bidrag till ett samhälle med lägre koldioxidutsläpp.

  Photographer looking down view finder
  Inköpsalternativ för EOS-kit

  INKÖPSALTERNATIV

  Inställningar som passar dina behov

  Välj bland en mängd olika paketalternativ för att hitta det som passar bäst för dig.

  EOS R7 – medföljer leveransen

  Medföljer leveransen

  Allt du behöver för att gå vidare inom fotografering och filmning.

  • EOS R7 kamerahus

  • Skyddslock R-F-5

  • Kamerarem ER-R7

  • Skydd för fäste ER-SC2

  • Batteriladdare LC-E6E

  • Batteri LP-E6NH

  • Batteriskydd

  • Nätkabel

  • Användarhandbokssats

  Tillbehör och objektiv

  Relaterade artiklar

  Relaterade produkter

  Canon EOS R7
  Betyg och recensioner

  1. Gäller när motivramen visas under spårning och ett kompatibelt objektiv är anslutet till kameran när hela AF-intervallet är aktivt eller om motivet upptäcks i ett annat områdesläge. Mer information om vilka objektiv som stöds finns i [Kompletterande information] för EOS R7 på ”cam.start.canon”.
  2. Vid fotografering av stillbilder, med ett f/1.2-objektiv, Central AF-punkt, One-Shot AF, vid 23 °C/73 °F, ISO100. Gäller ej för RF-objektiv med Defocus Smoothing-beläggning
  3. Sju steg baserat på CIPA-standarden med RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM med en brännvidd på 150 mm
  4. Serietagningshastigheten kan vara lägre beroende på motiv/fotograferingsförhållanden, kamerainställningar eller vilket objektiv som används osv. Mer information finns i handboken för avancerad användning. Gå till Kompletterande information för EOS R7 på ”cam.start.canon” för mer information om vilka objektiv som har stöd för den högsta bildfrekvensen för serietagning. Beroende på motivet eller fotograferingsförhållandena kan rolling shutter förvrängning uppstå.
  5. Kamerans livestreamingfunktion stöder endast livestreaming på YouTube. Registrering på image.canon krävs innan du kan använda livestreaming. Besök YouTube för att se uppdaterade krav. Livestreaming på YouTube kan ändras, stoppas eller upphöra utan föregående meddelande. Canon tar inget ansvar för tjänster som tillhandahålls av tredje part, däribland direktdistribution på YouTube.
  6. Serietagningshastigheten kan variera beroende på förhållanden. Mer information finns i tekniska data.
  7. Andra ljud än slutaren (bländare, fokusljud från objektivdrift och elektroniskt ljud osv.) kan genereras.
  8. I enlighet med Canons teststandarder med UHS-II-kort på 32 GB (vid One-Shot AF, ISO 100, bildstilen standard). Antal bilder varierar beroende på vilka inställningar och objektiv som används. Mer information om vilka objektiv som stöds finns i ”cam.start.canon”.
  9. I filmläge med hög bildhastighet spelas inte ljud in
  10. Den maximala bildhastigheten vid AF, en halv tryckning på avtryckaren eller serietagning är 59,94 b/s. Observera att skärmens bildhastighet kan vara lägre beroende på vilket objektiv du använder och fotograferingsförhållandena.
  11. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone och Lightning är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder. tvOS är ett varumärke som tillhör Apple Inc.
  12. Automatisk bildöverföring vid start av kameran stöds när funktionen för automatisk sändning är aktiverad. Automatisk överföring sker inte efter varje enskild bild, men när kameran slås av och på.
  13. Svängnings-/lutningsriktning, åtta steg baserat på CIPA-standarden med RF 24-105mm F4 L IS USM med en brännvidd på 105 mm. Beroende på inköpsdatum måste objektivets inbyggda programvara uppdateras. Mer information om vilka objektiv som stöds finns i Kompletterande information för EOS R7 på webbplatsen ”cam.start.canon”