Canon Camera

MEDDELANDE OM UTVECKLING

Ligg steget före.

Prestera lite bättre.

Flyktiga ögonblick, fångade med en kamera på sätt som du inte trodde var möjliga. Välkommen till EOS R3. Vår nya, snabba kompakta systemkamera med höga prestanda markerar en ny era för både sport-, natur- och nyhetsfotografer och kreativa filmskapare. Kommer snart.

Oöverträffad hastighet och prestanda från en kompakt systemkamera byggd för proffs.

En kamera som är utformad för att fånga de snabbaste rörelserna. Utformad för att fånga snabba motiv och byggd för att uppfylla de stränga kraven från professionella fotografer, med mycket snabb respons, hög känslighet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Registrera dig nu

Bli först med att få de senaste uppdateringarna om EOS R3 och få fler nyheter medan den utvecklas.
EOS R3

Explosiv hastighet med 30 b/s.

Kärnan i EOS R3 är en helt ny bakbelyst stackad sensor som fungerar tillsammans med vår DIGIC X-bildprocessor i världsklass. Tillsammans gör de att RAW-filer av suverän kvalitet kan tas med hela 30 b/s, med full AF/AE-spårning.

Den nya sensorns häpnadsväckande hastighet omdefinierar även vad som kan göras med en elektronisk slutare. Blixtsynkronisering är möjlig när du använder externa Speedlites och förvrängningen av snabbrörliga motiv elimineras praktiskt taget helt.

xyz

Bemästra rörelse.

EOS R3:s förmåga att följa rörliga motiv i hela bilden och behålla knivskarp fokus liknar ingenting du någonsin sett tidigare. Till och med när du tar bilder i RAW-format med 30 b/s följer vår nästa generations Dual Pixel CMOS AF motiv på ett tillförlitligt och säkert sätt.

Vi har tagit funktioner för motivföljning till nya nivåer. Förutom lägena för AF-spårning av människor och djur (även fåglar) i våra EOS R5- och EOS R6-kameror följer EOS R3 även racerbilar och motorcyklar – perfekt för motorsportfotografer.

När förhållandena blir tuffa kan kameran nu fokusera i extrema mörkernivåer: vid ljusnivåer på -7 EV1 eller lägre.

EOS R3

Se. Reagera. Svara.

Har du någon gång använt en kamera som är så avancerad att det känns som att den läser dina tankar? Med vår unika teknik för ögonstyrd autofokus fokuserar EOS R3 var du än tittar. Den här oöverträffade styrningen av AF gör att kameran reagerar lika snabbt som du och svarar snabbt på rörliga motiv.

EOS R3 erbjuder upp till åtta steg skydd mot kameraskakningar2 i svagt ljus tack vare vår revolutionerande bildstabilisatorteknik (IS). Kamerans egen bildstabilisering med sensorförskjutning fungerar tillsammans med den optiska bildstabiliseringen som finns i många objektiv med RF-fattning. Det gör att du kan fotografera utan stativ i mycket svagt ljus eller med långa slutartider för att skapa oskarpa rörelser.

EOS R3 bakifrån

Skapad för filmerna.

EOS R3 fungerar lika bra till att spela in bioliknande filmer som till att ta stillbilder. Kameran har funktioner som gör att filmskapare kan nå nya nivåer av kreativitet och spela in översamplade filmer i 4K eller RAW internt på ett CFexpress-kort. Canon Log 3 erbjuder möjligheter till större dynamiskt omfång och färggradering.

Dessutom är samma motivigenkänning för stillbildsfotografer tillgängliga för filmare, så att du kan följa rörliga motiv i hela bilden och behålla skarpt fokus hela tiden

EOS R3 från sidan med RF 600mm F4 L IS USM-objektiv

Byggd för proffs.

EOS R3 är byggd för att tåla påfrestningarna vid professionell daglig användning. Det tåliga kamerahuset i magnesiumlegering är tätat i samma grad som våra legendariska kameror i EOS-1D-serien, så det klarar damm och vatten under tuffa förhållanden. Med dubbla kortplatser kan bildfiler skrivas till SD- eller CFexpress-media.

Kameran drivs av ett LP-E19-batteri med hög kapacitet – samma som i vår EOS-1DX III-kamera. Det gör att EOS R3 passar in perfekt i din befintliga utrustning och kan användas med de extrabatterier du redan äger.

Faktum är att om du någonsin har använt en kamera i EOS-1-serien kommer många av kontrollerna på EOS R3 att kännas välbekanta. Om du inte har det vet vi att du kommer att älska kontrollernas instinktiva placering och det ergonomiska handgreppet.

Kameran har flera olika kontroller, där både pilknapparna och den smarta styrenheterna känns instinktivt placerade inom räckhåll för tummen för intuitiv användning. Tre anpassningsbara rattar på kameran och en objektivkontrollring på varje objektiv med RF-fattning gör att du enkelt kan justera slutartid, bländare, ISO och exponeringskompensation med kameran mot ögat. EOS R3 har även utrustad en vinklingsbar skärm som gör att du enkelt kan komponera kreativa perspektiv.

EOS R3

Avancerade anslutningsmöjligheter.

Anslutningsmöjligheter är avgörande för sport- och nyhetsfotografer. EOS R3 har ett uttag för fast nätverk och 5 GHz Wi-Fi3 för kommunikation med datornätverk, bärbara datorer och mobila enheter för snabb och enkel bilddelning. EOS R3 är dessutom kompatibel med vår Mobile File Transfer-app som gör att proffsfotografer kan lägga till metadata och överföra bilder från en smartphone när det inte finns någon Wi-Fi-anslutning.

EOS R3 har en ny tillbehörssko som förser de nya tillbehören med datakommunikation och ström när de är monterade på kameran.

EOS R3

Kraften hos EOS R.

Tack vare RF-objektivfattningen öppnar EOS R3 upp möjligheterna för tidigare ouppnåeliga funktioner, enastående optiska egenskaper och oöverträffade AF-prestanda. EOS R3 kombinerar de här enorma prestandaökningarna med den välbekanta utformningen och robusta konstruktionen hos våra världsberömda EOS-1D-kameror. Resultatet utvecklar inte bara din kreativitet, utan passar även in i ditt befintliga system med de objektiv, kameror och Speedlites som du redan använder och litar på.

Registrera dig nu

Bli först med att få de senaste uppdateringarna om EOS R3 och få fler nyheter medan den utvecklas.

Nya RF-objektiv från Canon

Utforska de här nya objektiven för RF-systemet, som är utformade för att fungera smidigt med EOS R3 och alla EOS R-kameror, så att du kan ta din fotografering och filmskapande till nivåer som du aldrig trodde var möjliga.

Upptäck mer

Canon EOS R-systemet erbjuder ett komplett utbud av RF-objektiv i fullformat av enastående kvalitet och utnyttjar stora sensorer, bildbearbetningsmöjligheter och framsteg inom optisk teknik.

  1. Endast för stillbilder med ett objektiv på f/1,2, förutom RF-objektiv med DS-beläggning (Defocus Smoothing), vid användning av den centrerade AF-punkten och One-Shot AF vid rumstemperatur och ISO 100.
  2. Baserat på CIPA-standarder med RF 24-105mm F4 L IS USM, mätt i svängande och lutande riktning med en brännvidd på 105 mm.
  3. Endast modeller som är kompatibla med 5 GHz Wi-Fi. Tekniska data kan variera beroende på land och region.