Canon Camera

MEDDELANDE OM UTVECKLING

Ligg steget före.

Prestera lite bättre.

Fånga hastighet på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt. EOS R3 är den nya, snabba kompakta systemkameran med höga prestanda som markerar en ny era för professionell sportfotografering och filmskapande – kommer snart.

Den nya, snabba kompakta systemkameran med höga prestanda för proffs.

En kamera som är utformad för att fånga de snabbaste rörelserna på ett sätt som ingen trodde var möjligt. Särskilt utformad för att fånga motiv som rör sig mycket snabbt. Byggd för att uppfylla kraven från professionella sportanvändare med mycket snabb respons, hög känslighet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Registrera dig nu

Bli först med att få de senaste uppdateringarna om EOS R3 och få fler nyheter medan den utvecklas.
EOS R3

Explosiv hastighet

EOS R3 kommer snart. Den första EOS-kameran med en helt ny staplad BSI CMOS-sensor som utvecklats av Canon och kombinerats med kraften hos DIGIC X-bildprocessorn. Föreställ dig en helt ny dimension av snabb fotografering och filmskapande. Ta 30 b/s med full AF/AE-spårning och minimal bildförvrängning när du använder den elektroniska slutaren.

EOS R3

Bemästra rörelse

Fokuseringen hos EOS R3 har tagits till en högre nivå och kan följa och fokusera exakt på snabbare rörelser. Nästa generations Dual Pixel CMOS AF kan på ett tillförlitligt sätt följa motiv med upp till 30 b/s. Canon ser fram emot att lägga till ett nytt motiv till AF-spårningen i EOS R3.

EOS R3

Otroligt responsiv

Vi presenterar en ny generation fotografer för Canons banbrytande ögonstyrda AF-system. Det här AF-styrningssystemet har utvecklats från grunden för 2000-talet. Föreställ dig möjligheten att välja och flytta AF-punkten med blicken via sökaren på EOS R3. Canons ögonstyrda AF ger oöverträffad kontroll över AF. EOS R3:s kamerahus, som inspirerats av EOS-1D-serien, ger otroligt intuitiv kontroll i de mest krävande professionella situationerna.

EOS R3

Byggd för proffs

EOS R3 har EOS-1D-seriens damm- och fukttålighet och erbjuder väderbeständighet på professionell nivå för att klara de ogynnsamma väderförhållanden som professionella fotografer ofta ställs inför. Dessutom har den det integrerade handgreppet som användare av EOS-1D-serien gillar och litar på.

EOS R3

Avancerade anslutningar

EOS R3 är helt kompatibel med den nyligen presenterade smartphone-appen Mobile File Transfer, vilket erbjuder ett nytt sätt att överföra bilder, var du än är.

EOS R3

Nästa generations system

Tack vare RF-fattningen öppnar EOS R3 upp möjligheterna för tidigare ouppnåeliga funktioner – enastående optiska egenskaper och oöverträffade AF-prestanda.

Registrera dig nu

Bli först med att få de senaste uppdateringarna om EOS R3 och få fler nyheter medan den utvecklas.

Nya RF-objektiv från Canon

Utforska de här nya objektiven för RF-systemet, som är utformade för att fungera smidigt med EOS R3 och alla EOS R-kameror, så att du kan ta din fotografering och filmskapande till nivåer som du aldrig trodde var möjliga.

Upptäck mer

Canon EOS R-systemet erbjuder ett komplett utbud av RF-objektiv i fullformat av enastående kvalitet och utnyttjar stora sensorer, bildbearbetningsmöjligheter och framsteg inom optisk teknik.