Full Frame DSLR Camera

Systemkamera och kompakt systemkamera i fullformat

Kombinera fantastisk bildkvalitet med exceptionella prestanda.

Fånga alla färger och detaljer med fullformatskameror

Canons fullformatskameror har stort dynamiskt omfång för att bevara detaljerna i högdagrar och skuggor, bilder med lågt brus direkt från kameran och kort skärpedjup för enastående porträtt. De är konstruerade för att ge professionella resultat med varje bild du tar.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Utveckla kreativiteten med kompakta systemkameror i fullformat

Canons kompakta systemkameror i fullformat driver nästa generations optiska och snabba fokuseringsteknik framåt. Den ger en fullformatssensor fördelarna med hög bildkvalitet, även i svagt ljus.

Våra systemkameror i fullformat

Upptäck vårt utbud av systemkameror i fullformat och utforska deras unika funktioner och fördelar.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Oklanderlig bildkvalitet och fullständigt professionella prestanda.

Läs mer

Systemkamera i fullformat

Varför Canon fullformat?

Fånga framtiden

EOS R-systemet baseras på en banbrytande objektivfattning som erbjuder fler kreativa möjligheter och ännu fler dynamiska sätt att fånga varje ögonblick. Det omdefinierar gränserna för fotografering och filmskapande.

Läs mer

EOS R system shot in front of an orange wall

Fånga alla detaljer

Med Canons CMOS-sensorer i fullformat kan du ta bilder med fylligt utseende tack vare deras stora dynamiska omfång som minimerar detaljförlusten i skuggor och högdagrar. Vid efterbehandlingen kan du göra mer med filerna tack vare generös exponeringsflexibilitet.

Capture all the details

Fotografera i mörker med minimalt brus

Bilder med lågt brus och bra skärpa är självklart när du använder en fullformatskamera från Canon, tack vare stora sensorer som släpper in så mycket ljus som möjligt och DIGIC-processorer som minskar bildkompromissande effekter.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Skapa enastående porträtt

Canons fullformatssortiment kan ge ett betydligt kortare skärpedjup än kameror med mindre sensorer, vilket innebär att du kan isolera ett knivskarpt motiv mot en oskarp bakgrund när du fotograferar porträtt och få professionella foton med mycket stiliserat utseende.

Produce stunning portraits

Alla objektiv

Canons objektiv är världsberömda för att leverera exceptionellt skarpa, klara och vackra bilder fulla av färger och kontrast. Hantverk och den senaste optiska tekniken kombineras för att se till att bilder och filmer har utmärkt kvalitet.

Upptäck mer

Canons objektivsamling

Hitta det system som passar dig

Det legendariska EOS-systemet har i över 30 år hjälpt fotografer och filmskapare att hålla sig i framkant. Med vårt utbud av kameror och objektiv har vägen mot ökad kreativitet aldrig varit enklare.

Läs mer

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R och EOS M50

I händerna på proffsen

EOS R har snabbt fallit en mängd olika professionella fotografer och filmskapare i smaken. Upptäck hur de fick se vad den går för med att leverera bilder och filmer som de inte trodde var möjliga.

Se alla artiklar

Du kanske även är intresserad av

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS Priority Support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad tjänst för snabb reparation samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning, plus retur och rabatt på underhåll. De kan dessutom dra nytta av exklusiva medlemserbjudanden.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services